Projektledare

Eskilstuna
2024-07-22

Vill du vara med och göra skillnad för olika organisationer? Tycker du att det roligaste jobbet som finns är att driva projekt? Då är detta rollen för dig, för just nu söker Atea Eskilstuna en projektledare med fokus på IT, verksamhet och affärer! Som konsult på Atea kommer du att arbeta med våra kunder inom både privat och offentlig sektor, där uppdragens längd, omfattning och komplexitet varierar.

Din roll i laget

Som projektledare kommer du att få möjlighet att arbeta både i Atea-ledda leveransprojekt och som konsult ute hos våra kunder. Områden som du kommer att få arbeta inom är bland annat information management, hybrid platform och digital workplace. Projekten som bedrivs håller varierande komplexitet och omfattar såväl it som verksamhet. Det kan exempelvis vara processutveckling, workshopledning, migreringsprojekt eller införandeprojekt. 

I rollen som projektledare på Atea kommer även vara med att utveckla våra kunder tillsammans med trevliga kollegor på Eskilstuna kontoret.

Vad vi söker hos dig

Vi tror på dig och dina personliga egenskaper, vilka är avgörande för att du ska lyckas i rollen och trivas hos oss. Vi tror att du är en lyhörd ledare som förstår värdet av att lyssna på både kollegors och kunders perspektiv. Du har förmågan att identifiera potentiella problem på ett konstruktivt och proaktivt sätt. Vidare tror vi för att lyckas i rollen tror vi att du är duktig på att planera ditt arbete i förväg, är organiserad och prioriterar aktiviteter effektivt. Som ledare sätter du upp och följer upp deadlines. Du motiverar och delegerar de aktiviteter som krävs för att effektivt nå gemensamma mål. Du motiveras av att skapa team som bygger på tillit, effektivitet och kundvärde.

För att lyckas i tjänsten som projektledare ser vi även att du har:

  • Kunskap inom IT-branschen
  • 3-5 års erfarenhet som projektledare

Vårt löfte till dig

Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it.

Dina förmåner

Nedan är ett urval av förmåner hos oss. Atea har höga ambitioner, vi vill vara The Place To Be och branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar ständigt med att, på olika sätt, verka för detta. Ateas filosofi om förmåner är att vi är ett lag och därför erbjuder vi alla medarbetare samma utbud.

  • Hybrid arbetssätt med kundens, verksamhetens & medarbetarens behov i fokus
  • Belöning via gemensam kvartalsbonus för samtliga medarbetare
  • Fokus hälsa med engagerade träningsaktiviteter & friskvårdsbidrag på 4 000kr
  • Atea Career Program med möjlighet till karriärutveckling
  • Vi utbildar våra ledare genom ett ledarskapsprogram
  • Möjlighet att bli nominerad till Atea Champions Club och få åka på en konferensresa med andra kollegor
  • I vår medarbetarundersökning ligger vi över snittet i branschen på att tänka sig rekommendera Atea som arbetsgivare
  • Aktiespararprogram

Kontakta oss & mer information

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Fredrik Nilsson Konsultchef, via fredrik.nilsson@atea.se Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Med anledning av kommande semesterperiod kan återkoppling på din ansökan eventuellt dröja något längre än vanligt. Ansök redan idag då tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Som en kvalitativ del i vår rekryteringsprocess genomgår slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om dig som vår framtida medarbetare. En anställning hos oss kan även innebära placering i säkerhetsklassat uppdrag. Därmed kan en säkerhetsprövning med registerkontroll komma att genomföras både före och under anställning.

Atea vill vara The Place To Be, den självklara platsen, för alla människor då vi värdesätter och jobbar aktivt med mångfald och inkludering.

Varmt välkommen med din ansökan till oss!  

#LI-HYBRID

Stolta


Följ oss i sociala medier
LinkedIn Facebook Instagram Twitter YouTube

 

Eskilstuna
2024-07-22