Sharepoint konsult

Jönköping
2024-07-26

Är ditt expertområde Sharepoint och önskar du att bidra med din kompetens till flera organisationer? Vill du bli en del av en härlig gemenskap och få möjlighet att utvecklas? Just nu söker vi på Atea Jönköping dig som vill jobba som konsult med fokus på Sharepoint. Du kommer som konsult att arbeta mot våra kunder där uppdragets längd, omfattning och komplexitet varierar. Atea är en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som vill mer, tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

I rollen kommer du att hjälpa våra kunder med olika delar inom SharePoint, Du kommer att Implementera och konfigurera SharePoint-lösningar åt våra kunder, t.ex. intranät och dokumenthantering. Dessutom kommer du vara ett tekniskt säljstöd mot kund där du identifierar behov och tar fram lösningsförslag. Som konsult på Atea kommer du att ingå i vårt framgångsrika team som arbetar mot både offentliga verksamheter och privata företag. Hos oss erbjuds en utmanande och utvecklande roll där vi utgår från dig och dina styrkor.

Ditt team

Kontoret i Jönköping består av cirka 30 engagerade medarbetare varav drygt 10 är konsulter fördelade på våra tre affärsområden Digital Workplace, Hybrid Platforms och Information Management. För denna tjänst kommer du att tillhöra affärsområdet Digital Workplace där det finns lokal, regional och nationell expertis inom ditt område att tillgå. Du kommer som konsult att arbeta ute hos våra kunder där uppdragets längd, omfattning och komplexitet varierar.

För att trivas hos oss bidrar du till stämningen som en prestigelös individ och högt i tak. Dessutom är du redo att kavla upp ärmarna när det behövs samt dela erfarenheter med varandra på regelbunden basis genom så kallade ”kompetensforum”.

Vad vi söker hos dig

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Som person är du kreativ och kan hitta nya idéer och angreppssätt samt framföra dem på ett professionellt sätt. I ditt arbetssätt är du noggrann och eftersträvar att uppnå fastställda mål med kvalitet.  

För att lyckas i tjänsten tror vi har följande kompetens:
•    Goda kunskaper och flera års erfarenheter av att arbeta med SharePoint online & Modern Experience.
•    Har erfarenhet och goda kunskaper inom M365 och de olika funktioner/applikationer som samlas där.
•    Goda kunskaper och erfarenheter av att ta fram utbildningsmaterial, utbilda användare och driva workshops i olika former.

Det är även meriterande om du har:
•  Kunskap inom SharePoint on-prem, migreringsprojekt, PowerShell, Power Platform, SharePoint Framework och ledningssystem  

Vårt löfte till dig

Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it.

Dina förmåner

Nedan är ett urval av förmåner hos oss. Atea har höga ambitioner, vi vill vara The Place To Be och branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar ständigt med att, på olika sätt, verka för detta. Ateas filosofi om förmåner är att vi är ett lag och därför erbjuder vi alla medarbetare samma utbud.

  • Hybrid arbetssätt med kundens, verksamhetens & medarbetarens behov i fokus
  • Belöning via gemensam kvartalsbonus för samtliga medarbetare
  • Fokus hälsa med engagerade träningsaktiviteter & friskvårdsbidrag på 4 000kr
  • Atea Career Program med möjlighet till karriärutveckling
  • Vi utbildar våra ledare genom ett ledarskapsprogram
  • Möjlighet att bli nominerad till Atea Champions Club och få åka på en konferensresa med andra kollegor
  • I vår medarbetarundersökning ligger vi över snittet i branschen på att tänka sig rekommendera Atea som arbetsgivare
  • Aktiespararprogram

Kontakta oss & mer information

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Daniel Alvudd, Konsultchef, via daniel.alvudd@atea.se, alternativt Molly Benner, Talent Acquisition Partner, via molly.benner@atea.se. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum, ansök därmed redan idag!

Nästa steg i processen består av ett kortare telefonsamtal där dina erfarenheter & kompetenser stäms av, du får även höra mer om tjänsten och ställa dina eventuella frågor

Som en kvalitativ del i vår rekryteringsprocess genomgår slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om dig som vår framtida medarbetare.

Atea vill vara The Place To Be, den självklara platsen, för alla människor då vi värdesätter och jobbar aktivt med mångfald och inkludering.

Varmt välkommen med din ansökan till oss! 

#LI-HYBRID 

Stolta


Följ oss i sociala medier
LinkedIn Facebook Instagram Twitter YouTube

 

Jönköping
2024-07-26