Service Delivery Manager

Eskilstuna, Katerineholm
2024-08-30

Brinner du för att bygga starka kundrelationer, agera som länken mellan affär och leverans och har en naturlig känsla för service? Då har vi den perfekta utmaningen för dig! Atea Eskilstuna söker nu en Service Delivery Manager (SDM) med fokus på driftleverans. Här får du möjlighet att arbeta på ett av Sveriges främsta IT-bolag med stora ambitioner för framtiden. Du kommer att arbeta med kompetenta och engagerade kollegor som brinner för att samarbeta och leverera bästa möjliga tjänster till våra kunder! 
 

Din roll i laget

I rollen som Service Delivery Manager kommer du att fungera som länken mellan affär och leverans. Du kommer att ha fokus på kvalitet, ekonomi och kundnöjdhet. Utöver detta kommer du även att ansvara för att säkerställa efterlevnaden av avtalen vi har med en särskild kund inom Katrineholmsområdet. Vi tror starkt på att vår framgång bygger på samarbete, både internt och framför allt med kunden.

En del av rollen innebär att leda våra regelbundna operativa möten med kunden och se till att vi uppfyller våra åtaganden, såsom att leverera SLA-rapporter om tjänsteleveranser och följa upp återkommande operativa rutiner.

Du kommer även att kontinuerligt och proaktivt arbeta med att förbättra våra processer, både internt och i kundens verksamhet. Rollen kan även inkludera vissa tekniska operativa arbetsuppgifter.

Ditt team

Teamet i Eskilstuna består av 22 konsulter som arbetar med fokus på våra driftkunder. Vi är ett gäng med drivna och ansvarstagande IT-specialister som jobbar tätt tillsammans och stöttar varandra dagligen i våra åtaganden. Inom teamet utmanar vi varandra och utvecklas tillsammans för att göra ett ännu bättre arbete. Vi har en bred kompetensbas som består av både juniora och seniora resurser med olika specialistområden.

"På Atea är möjligheterna till personlig och kompetensmässig tillväxt lika oändliga som potentialen i IT-branschen själv. Vi omfamnar förändringens vindar och strävar alltid mot att vara pionjärer, för vi förstår att i en värld som präglas av snabb teknologisk utveckling är det enbart genom att ligga i framkant som vi kan skapa en meningsfull och varaktig påverkan." – Citat från medarbetare.

Din närmsta chef i rollen kommer att vara Marcus Möller, Konsultchef och Driftansvarig i Eskilstuna.

”På Atea får du verkligen en möjlighet att utvecklas, både kompetensmässigt och på ett personligt plan. Du får arbeta i en social vardag där kund- och medarbetarkontakt är centralt samt där problemlösning och utveckling står i fokus. Kulturen inom företaget är stark och vi arbetar helt utifrån våra värderingar, de lever och förstärks inom varje Atean.” – Marcus, Konsultchef & Driftansvarig

Vad vi söker hos dig

Vi tror på dig och dina personliga kompetenser, som är avgörande för att lyckas i rollen SDM och för att trivas hos oss. Som Service Delivery Manager ser vi att du är resultatinriktad, strukturerad och drivande, med en mycket god förmåga att hitta pragmatiska lösningar som gynnar både kunden och Atea.

Du tänker gärna proaktivt för att identifiera möjligheter till effektivisering, samtidigt som du håller fokus på att nå tydligt satta mål Vidare tror vi du är engagerad, motiverad och fokuserad i ditt arbete med en vilja att anta nya utmaningar för att ständigt utvecklas. För att lyckas i konsultrollen som klientspecialist behöver du dessutom:

Vidare tror vi att du har erfarenhet av:

 • ITIL 4 eller liknande system
 • Erfarenhet av IT-branschen
 • Vana av att jobba med ett processorienterat arbetssätt

Meriterande:

 • Relevant eftergymnasial utbildning
 • Erfarenhet av projektledning eller Customer Success Mangement

Vårt löfte till dig

Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it.

Dina förmåner

Nedan är ett urval av förmåner hos oss. Atea har höga ambitioner, vi vill vara The Place To Be och branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar ständigt med att, på olika sätt, verka för detta. Ateas filosofi om förmåner är att vi är ett lag och därför erbjuder vi alla medarbetare samma utbud.

 • Hybrid arbetssätt med kundens, verksamhetens & medarbetarens behov i fokus
 • Belöning via gemensam kvartalsbonus för samtliga medarbetare
 • Fokus hälsa med engagerade träningsaktiviteter & friskvårdsbidrag på 4 000kr
 • Atea Career Program med möjlighet till karriärutveckling
 • Vi utbildar våra ledare genom ett ledarskapsprogram
 • Möjlighet att bli nominerad till Atea Champions Club och få åka på en konferensresa med andra kollegor
 • I vår medarbetarundersökning ligger vi över snittet i branschen på att tänka sig rekommendera Atea som arbetsgivare
 • Aktiespararprogram

Kontakta oss & mer information

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Marcus Möller, Konsultchef, via Marcus.Möller@atea.se. Har du frågor om rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Molly Benner, Talent Acquisition Partner på Molly.Benner@atea.se. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum, ansök därmed redan idag!

Nästa steg i processen består av ett kortare telefonsamtal där dina erfarenheter och kompetenser stäms av, du får även höra mer om tjänsten och ställa dina eventuella frågor. Som en kvalitativ del i vår rekryteringsprocess genomgår slutkandidater även en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om dig som vår framtida medarbetare.

Atea vill vara The Place To Be, den självklara platsen, för alla människor då vi värdesätter och jobbar aktivt med mångfald och inkludering.

Varmt välkommen med din ansökan till oss!

#LI-HYBRID

Stolta


Följ oss i sociala medier
LinkedIn Facebook Instagram Twitter YouTube

 

Eskilstuna, Katerineholm
2024-08-30