Seniorkonsult Datacenter

Örebro
2024-07-31

Vill du arbeta med teknikens framkant och ha goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll? Trivs du med en varierad vardag där du får möta nya människor och miljöer? Just nu söker vi på Atea Örebro dig som vill bli en del av vårt team som konsult med fokus på både VMware, server och datalagringslösningar. 

Din roll i laget

Din roll som konsult kommer att vara mångfacetterad, där du kommer att arbeta med avancerade lösningar inom datacenter och datalagring. Det innefattar allt från arkitektur, design och implementering till virtualisering med främst VMware-produkter som bas. Samtidigt kommer du att ansvara för att hjälpa våra kunder med deras lagringsbehov, inklusive design, implementation och förvaltning av lagringsmiljöer. 

Du kommer att få möjlighet att träffa stora och små kunder och hjälpa dem vidare inom både VMware och datalagringslösningar. Dina arbetsdagar kommer att vara varierande, där du ena dagen är ute på plats hos kund och nästa dag arbetar med kollegor för att sälja in nästa uppdrag. 

Ditt team

Du kommer att vara en del av att forma och utveckla vårt team, och därigenom påverka dess struktur och arbetsmetoder. 

Citat från din närmsta chef: "Som ledare strävar jag efter att ge mina medarbetare de bästa förutsättningarna för framgång. Jag tror på att låta individer ta ansvar för sina uppgifter, eftersom de oftast bäst vet vad som behöver göras. Frihet under ansvar är en grundläggande princip för mig." 

Vad vi söker hos dig

Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som kan planera ditt arbete effektivt, vara organiserad och prioritera väl för att hålla deadlines. Vidare är god samarbetsförmåga viktigt för oss, där du är lyhörd och kommunikativ. En driven inställning till ditt arbete är också av betydelse, där du alltid ser till kundens bästa och håller återkoppling och dokumentation i alla riktningar som en självklarhet. 

 • Har djupgående erfarenhet av att arbeta med VMware och tillhörande datacenterprodukter. 
 • Har har stor erfarenhet av att arbeta med lagringslösningar inom t.ex. Dell/EMC, NetApp, HPE med tillhörande komponenter. 
 • Svenskt medborgarskap 
 • Svenska och engelska i språk och skrift 
 • B-Körkort 

Vårt löfte till dig

Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it.

Dina förmåner

Nedan är ett urval av förmåner hos oss. Atea har höga ambitioner, vi vill vara The Place To Be och branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar ständigt med att, på olika sätt, verka för detta. Ateas filosofi om förmåner är att vi är ett lag och därför erbjuder vi alla medarbetare samma utbud.

 • Hybrid arbetssätt med kundens, verksamhetens & medarbetarens behov i fokus
 • Belöning via gemensam kvartalsbonus för samtliga medarbetare
 • Fokus hälsa med engagerade träningsaktiviteter & friskvårdsbidrag på 4 000kr
 • Atea Career Program med möjlighet till karriärutveckling
 • Vi utbildar våra ledare genom ett ledarskapsprogram
 • Möjlighet att bli nominerad till Atea Champions Club och få åka på en konferensresa med andra kollegor
 • I vår medarbetarundersökning ligger vi över snittet i branschen på att tänka sig rekommendera Atea som arbetsgivare
 • Aktiespararprogram

Kontakta oss & mer information

Med anledning av kommande semesterperiod kan återkoppling på din ansökan och processen eventuellt dröja något längre än vanligt. Men ansök redan idag då tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.   

Vi hoppas du vill bli en i gänget! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mikael Stenman, konsultchef, via mikael.stenman@atea.se. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.  

Nästa steg i processen består av ett kortare telefonsamtal där dina erfarenheter och kompetenser stäms av, du får även höra mer om tjänsten och ställa dina eventuella frågor. Som en kvalitativ del i vår rekryteringsprocess genomgår slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om dig som vår framtida medarbetare.

Atea vill vara The Place To Be, den självklara platsen, för alla människor då vi värdesätter och jobbar aktivt med mångfald och inkludering.

Varmt välkommen med din ansökan till oss!

 

Stolta


Följ oss i sociala medier
LinkedIn Facebook Instagram Twitter YouTube

#LI-HYBRID

 

Örebro
2024-07-31