Senior Fullstack Developer

Växjö
2024-03-10

Vill du vara med och supportera och vidareutveckla dagens IT-miljö samt utveckla och driva framtidens Supply Chain-lösningar? Vågar du utmana både dig själv och andra samt drivs och motiveras du av att jobba med förbättringar, högt tempo och kontinuerlig förflyttning? Då är detta helt rätt roll för dig och vi tror att du kommer trivas och utvecklas hos oss. Då en av våra nuvarande utvecklare går vidare mot nya utmaningar så söker vi efter en ny kollega och mer specifikt en senior Fullstack Developer till vårt leveransteam.

Om rollen

I rollen som senior Fullstack Developer blir du en del av ett leveransteam med uppdrag att förstärka vår digitalisering och accelerera transformationsresan inom Atea och Supply Chain Services. Vi söker dig som vill vara med på vår utvecklingsresa, att utveckla och förflytta oss till framtidens moderna IT-miljö. Uppdraget spänner över hela stacken vilket gör att arbetsuppgifterna under en vecka kan variera. Du kommer både att förvalta, supportera och underhålla det befintliga landskapet, samtidigt som du jobbar med ständigt förbättringsarbete och nya initiativ. Du har en stor påverkansmöjlighet i ditt arbete där du utvecklar ny funktionalitet och nya IT lösningar samt säkerställer kvalitativa releaser som skapar mervärde för vår affär.


För att lyckas i rollen

Vi söker en driven och ansvarsfull utvecklare med bred teknisk bakgrund. Du har en stor passion för problemlösning och har en nyfikenhet på smarta och moderna molnbaserade lösningar. Du har kunskap inom: AngularJS, JavaScript, HTML, CSS, ASP.NET, .NET Framework/Core, C#, SQL, GIT, VB.net, VB6, Azure DevOps, Azure Cloud Platform. Rollen kräver också att du har god kunskap inom SQL då vi har flera databasbaserade systemlösningar. Vi ser gärna att du har erfarenhet av agilt arbetssätt, t.ex scrum i Microsoft DevOps. Har du även kunskap inom Microsoft Power Platform och/eller jobbat med API så är det ett extra plus.

Du gillar att jobba i ett mindre team och nära verksamheten men har inga problem att kommunicera och interagera med kollegor i Ateas koncernövergripande IT-organisation, Atea Digital Services. Du behöver ha god förståelse och erfarenhet av att jobba enligt ITIL ramverket. Eftersom vår IT-avdelning arbetar koncernövergripande behövs goda kunskaper i såväl engelska som svenska.

Som person är du självgående med ett starkt driv och ansvarstagande kommer naturligt för dig. Du är van att arbeta i ett högt tempo och känner motivation för både support- och utvecklingsarbete samt vill ta ett totalt LCM-ansvar för delar av vår produktportfölj. Du trivs i förändring och har en stark samarbetsförmåga både med användarsidan och andra tekniska specialister. Du delar gärna med dig av din kunskap och erfarenhet till andra och anpassar din kommunikation efter målgruppen. Har du erfarenhet av att jobba med olika tekniska lösningar inom lager, logistik och tjänsteproduktion så är det också ett extra plus.

 

TP2B - Vårt erbjudande till dig

Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med IT.

På Atea har vi möjlighet till en delvis hybrid arbetsplats där vi sätter användaren i fokus och arbetar utifrån verksamhetens och teamet behov, samt våra egna som medarbetare. Det innebär att vi tänker till när vi väljer var vi ska jobba för dagen och tror på att en kombination av arbete på kontoret och på distans ökar hållbarheten, effektiviteten och arbetsglädjen. Helst ser vi placering i Växjö, men vi är öppna för möjligheten att utgå från annan Atea ort då det viktigaste för oss är rätt kompetens och inte geografi.

 

Ansökan och kontakt

Har du frågor om tjänstens innehåll eller hur det är att arbeta på Atea är du välkommen att kontakta Linda Bahtiri, rekryterande chef och Service Delivery Manager, via linda.bahtiri@atea.se. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss på Atea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekryterings- och bemanningsföretag. Som en del i Ateas rekryteringsprocess ingår bakgrundskontroll av slutkandidat. Atea vill vara The Place To Be, den självklara platsen för alla människor, då vi värdesätter och jobbar aktivt med mångfald och inkludering. Varmt välkommen med din ansökan!

Växjö
2024-03-10