Systemkonsult inom M365 & Copilot

Jönköping
2024-08-30

Är du erfaren inom Microsoft 365 & Copilot och tycker det är spännande att arbeta med en bredd av olika kunder? Är din drivkraft även att kontinuerligt bli ”dagens hjälte” och lösa kunders problem? Då kan det vara dig vi söker till vårt kontor i Jönköping som vår nästa konsult inom M365 & Copilot! 
 

Din roll i laget

I denna roll kommer du bemöta olika sorters kunder av varierande storlekar, både inom offentlig & privat marknad. Dina arbetsdagar kommer vara väldigt mixade och ingen dag kommer vara den andra lik. Ena dagen kanske du fokuserar på grotta ner dig i kundens system och lösa problem & incidenter som uppstått, medans dagen därefter fokuserar du mer på stötta våra interna säljare och rådge våra kunder. Överlag kommer du ha ett stort ansvar som rådgivare kring Microsoft-miljöer och kommer vara involverad i hela kedjan från säljstöd, analys, design och implementation till support.

Dina arbetsuppgifter kommer vidare att innehålla:

 • Tekniska implementationer av M365, Copilot, Azure, eller andra liknande system
 • Genomför kundmöten, stötta kunder kring frågeställningar och kunna ge råd om möjliga vägar framåt
 • Felsöka & optimera befintliga system/miljöer

Ditt team

Kontoret i Jönköping består av cirka 40 engagerade medarbetare varav drygt 15 är konsulter fördelade på våra tre affärsområden Digital Workplace, Hybrid Platforms och Information Management. För denna tjänst kommer du att tillhöra avdelningen Digital Workplace där det finns lokal, regional och nationell expertis inom ditt område att tillgå. Du kommer som konsult att arbeta ute hos våra kunder där uppdragets längd, omfattning och komplexitet varierar.

För att trivas hos oss bidrar du till stämningen som en prestigelös individ och högt i tak. Dessutom är du redo att kavla upp ärmarna när det behövs samt dela erfarenheter med varandra på regelbunden basis genom så kallade ”kompetensforum”. Din närmaste chef kommer därmed att  vara Daniel Alvudd, Konsultchef. 

Vad vi söker hos dig

Som konsult hos oss lägger vi vid stor vikt dina personliga egenskaper & kompetenser. För denna roll tror vi att det är viktigt att du är relationsskapande för att kunna bygga & underhålla relationer hos våra kunder samt andra interna resurser. Du kan med lätthet föra en dialog med våra kunder som skapar värde och nytta. Med din förmåga att förstå olika verksamheter och deras behov upplevs du som affärsmässig. För att arbeta effektivt bör du även vara initiativtagande & noggrann så att du kan fatta snabba beslut och uppnå fastställda mål med kvalité. Du bör även ha en god problemlösningsförmåga för att kunna lösa lite mer komplicerade problem, se sammanhang och prioritera rätt frågor. Slutligen tror vi att du är trygg i dig själv, prestigelös och inte rädd att kavla upp ärmarna.

I denna roll ser vi gärna att du besitter följande kompetenser:

 • Ett antal års arbetslivserfarenhet inom en likande roll
 • Mycket goda systemkunskaper inom Microsoft 365, Copilot, och Microsoft Azure
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.
 • Innehar B-körkort.

Det är även meriterande om du har:

 • Certifiering inom M365, Copilot, Azure eller andra relevanta certifieringar.
 • Erfarenhet av Sharepoint Online, Sharepoint On-Prem, Powershell eller Microsoft PowerPlatform
 • Erfarenhet från konsultbranschen.
 • En utbildning som grund för din kompetens, exempelvis en akademisk utbildning eller yrkeshögskola.

Vårt löfte till dig

Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it.

Kontakta oss & mer information

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Daniel Alvudd, Konsultchef, via daniel.alvudd@atea.se, alternativt Molly Benner, Talent Acquisition Partner, via molly.benner@atea.se. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum, ansök därmed redan idag!

Nästa steg i processen består av ett kortare telefonsamtal där dina erfarenheter & kompetenser stäms av, du får även höra mer om tjänsten och ställa dina eventuella frågor

Som en kvalitativ del i vår rekryteringsprocess genomgår slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om dig som vår framtida medarbetare.

Atea vill vara The Place To Be, den självklara platsen, för alla människor då vi värdesätter och jobbar aktivt med mångfald och inkludering.

Varmt välkommen med din ansökan till oss!

#LI-HYBRID

Stolta


Följ oss i sociala medier
LinkedIn Facebook Instagram Twitter YouTube

 

Jönköping
2024-08-30