Examensarbete inom Copilot – Prompt engineering

Borlänge, Gävle, Sundsvall, Umeå, Örnsköldsvik, Östersund
2023-12-05

Hela Sverige står och faller med it och digitalisering. Genom att skriva ditt examensarbete med oss på Atea får du chansen att utforska spännande ämnen och vara del av att forma morgondagens lösningar för att lägga grunden för ett smartare och mer innovativt Sverige. Vi bygger Sverige med it. Vill du vara med?

Syfte

Microsoft 365 Copilots prestanda beror ofta på tydligheten i de uppmaningar som användaren tillhandahåller. En effektiv uppmaning kan avsevärt förbättra verktygets produktion, vilket säkerställer korrekta och kontextuellt lämpliga svar. Arbetet syftar till att ta fram ett erbjudande / bygga en lathund / skapa en utbildning för hur man bäst arbetar med prompt. 

Bakgrund

Microsoft 365 Copilot är en AI-driven funktion som nu kommer till Microsoft 365, vilket banar väg för smartare och snabbare arbete. Det är ett naturligt språkgränssnitt, vilket innebär att du interagerar med dina Microsoft 365-appar precis som du skulle chatta med en kollega. Copilot drivs av stora språkmodeller (LLMs) och använder din affärsdata. Syftet med Copilot är att väcka kreativitet, öka produktiviteten och främja nya färdigheter, genom att ge relevanta rekommendationer i applikationer som Word, Outlook och PowerPoint. 

Arbetets innehåll

Att utifrån en teoretisk analys av olika sätt att arbeta med digitala verktyg skapa en användaranpassad utbildning för att jobba med prompt-baserat arbete. 

Kvalifikationer

Vi söker dig/er som    

  • Är driven och tycker att användarnära AI är ett spännande område.  
  • Har förmåga att självständigt strukturera ditt arbete och tycker om att ha kontakt med kunder.  
  • Håller på att avsluta högskoleutbildning inom Beteendevetenskap, Datavetenskap, Industriell ekonomi eller motsvarande.  
  • Har mycket goda kunskaper i tal och skrift (svenska 

Övrig information

  • Genomförandeperiod: våren 2024  

 

Stolta


Följ oss i sociala medier
LinkedIn Facebook Instagram Twitter YouTube

 

Borlänge, Gävle, Sundsvall, Umeå, Örnsköldsvik, Östersund
2023-12-05