Konsult inom Active Directory

Linköping eller Norrköping
2024-01-05

Vill du jobba mot riktigt häftiga kunder samt arbeta med samhällsviktiga lösningar? Är du dessutom en riktig fena på Active Directory och tycker det är världens roligaste grej? Då ska du fortsätta läsa! Vi söker nu en erfaren konsult med expertis inom Microsoft Active Directory till vårt kontor i Norrköping eller Linköping. I denna roll hos oss på Atea kommer du arbeta i spännande & utvecklande uppdrag mot våra externa kunder som konsult. Känner du igen dig i detta? Välkommen till oss på Atea!

Din roll i laget

I rollen som Active Directory-konsult på Atea kommer du att ha daglig kontakt med våra kunder, som mestadels verkar inom den privata sektorn. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att hjälpa kunderna att utveckla och hantera deras befintliga AD miljöer, samt arbeta med drift av befintliga lösningar. Du kommer även arbeta mycket med säkerhet för att säkerhetsställa att det också är på topp, samt analysera misstänksamma incidenter.

Vidare exempel på arbetsuppgifter kan till exempel vara:
•    Felsökning
•    Genomföra hälsokontroller
•    Uppsättning av ny infrastruktur
•    Hantera integrationer

Kunderna är placerade i Norrköping & Linköping, och erbjuder mestadels ett hybrid arbetssätt. Vi ser därför primärt att du befinner dig lokalt i Östergötland.
Vi har just nu flera kunder som gör stora IT-satsningar och det finns därför många möjligheter till att verkligen vara med och påverka inom samhällsviktiga lösningar & problem, samt få arbeta i kompetenta team med spännande teknologier! Notera dock att uppdragen kräver till viss del fysisk närvaro på plats hos kund i Norrköping/Linköping med anledning av säkerhetsklassade arbetsuppgifter.

Ditt team

Du kommer tillhöra en fantastisk konsultgruppering inom affärsområdet Digital Workplace på 13 mycket kompetenta kollegor som är utspridda på våra kontor i Östergötland. Stämningen inom teamet präglas av en prestigelöshet där alla stöttar & hjälper varandra när det behövs. Kollegorna samarbetar mycket och delar gärna kunskaper med varandra. Dessutom har de roligt ihop och gör mycket aktiviteter tillsammans.

Vad vi söker hos dig

Vi tror på dig och dina personliga kompetenser, som är viktiga för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Som person är du driven och har en god samarbetsförmåga. Det som driver din personliga utveckling framåt är ditt engagemang till att leverera goda resultat samt ditt intresse för nya utmaningar. Du har en förmåga att analysera och bryta ner problem i sina beståndsdelar. Du ser sammanhang och prioriterar rätt frågor och arbetar bra med komplexa frågor och löser komplicerade problem. Du är stolt över att leverera enkla och stabila lösningar som kan förvaltas effektivt. Att vara lyhörd för kundens behov, kommunikativ samt affärsmässig är en självklarhet för dig. 

För att lyckas i rollen som AD-konsult ser vi att du har:
•    Några års arbetslivserfarenhet av Active directory  
•    Svenskt medborgarskap
•    Flytande kunskaper (tal & skrift) i både svenska och engelska
•    B-körkort.

Det är meriterande om du har:
•    Utbildning inom relevant område
•    Arbetat som konsult och är van att hantera kundrelationer    
•    Någon certifiering inom Active Directory eller annat relevant område.
•    Erfarenhet av att arbeta i stora organisationer

Vårt löfte till dig

Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it.

Dina förmåner

Nedan är ett urval av förmåner hos oss. Atea har höga ambitioner, vi vill vara The Place To Be och branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar ständigt med att, på olika sätt, verka för detta. Ateas filosofi om förmåner är att vi är ett lag och därför erbjuder vi alla medarbetare samma utbud.

  • Hybrid arbetssätt med kundens, verksamhetens & medarbetarens behov i fokus
  • Belöning via gemensam kvartalsbonus för samtliga medarbetare
  • Fokus hälsa med engagerade träningsaktiviteter & friskvårdsbidrag på 4 000kr
  • Atea Career Program med möjlighet till karriärutveckling
  • Vi utbildar våra ledare genom ett ledarskapsprogram
  • Möjlighet att bli nominerad till Atea Champions Club och få åka på en resa med andra kollegor
  • I vår medarbetarundersökning ligger vi över snittet i branschen på att tänka sig rekommendera Atea som arbetsgivare
  • Aktiespararprogram

Kontakta oss & mer information

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Alexandra Engman, Talent Acqusition Partner, via alexandra.engman@atea.se. Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum, ansök därmed redan idag!

Nästa steg i processen består av ett kortare telefonsamtal där dina erfarenheter & kompetenser stäms av, du får även höra mer om tjänsten och ställa dina eventuella frågor.

Som en kvalitativ del i vår rekryteringsprocess genomgår slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om dig som vår framtida medarbetare. En anställning hos oss kan även innebära placering i säkerhetsklassat uppdrag. Därmed kan en säkerhetsprövning med registerkontroll komma att genomföras både före och under anställning.

Atea vill vara The Place To Be, den självklara platsen, för alla människor då vi värdesätter och jobbar aktivt med mångfald och inkludering.

Varmt välkommen med din ansökan, vi ser fram emot att läsa den!

 

#LI-HYBRID

Stolta


Följ oss i sociala medier
LinkedIn Facebook Instagram Twitter YouTube

 

 

Linköping eller Norrköping
2024-01-05