Hoppa till huvudinnehåll

Praktik

Gävle
2023-08-31

Är du nyfiken på hur det är att arbeta som konsult på Atea? Ta chansen och prova på det! Tillsammans med våra konsulter får du jobba med spännande kunder och skaffa dig värdefull arbetslivserfarenhet. En otroligt spännande och kul möjlighet! Till vårt kontor i Gävle kommer vi mycket gärna ta emot dig i mån av plats och möjlighet.

Din roll i laget

Hos oss har du möjlighet att få inblick i eller fördjupa dig inom flera olika områden som exempelvis projektledning, kommunikation, klienthantering, Microsoft 365 och it-säkerhet. Innehållet på praktiken kommer att anpassas utifrån din profil, önskemål och ambition. Då våra medarbetare arbetar som konsulter sker en stor del av arbetet ute hos våra kunder. Vi är måna om att praktiken ska vara lärorik, utvecklande och trivsam för dig.

Vad söker vi hos dig

Vi tror på dig och dina personliga egenskaper, som också är avgörande för trivas hos oss. Vi söker dig som är framåt, vilket innebär att du är aktiv, nyfiken och tar initiativ. Du vill gärna lära dig mer och tycker om att utvecklas. Din samarbetsförmåga är god och du kommer lätt överens med andra. Det är även ett krav att du studerar en utbildning inom it/projektledning, där praktiken är en del av utbildningen.

Vårt erbjudande till dig

Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it.

Kontakta oss

Varmt välkommen med din ansökan! Har du frågor om praktik på Atea Region Norr är du välkommen att kontakta Ella Hanser, intern projektledare, via ella.hanser@atea.se eller 0243-24 89 84.
Atea vill vara The Place To Be, den självklara platsen, för alla människor då vi värdesätter och jobbar aktivt med mångfald och inkludering.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

 

 

 

 

#LI-HYBRID

Gävle
2023-08-31