Hoppa till huvudinnehåll

Konsult inom Microsoft 365

Växjö
2023-04-02

Vill du ta vår verksamhet, teamets och din egna utveckling inom Microsoft 365 till nästa nivå? Vill du arbeta i en miljö där teamwork är fokuset? Just nu söker vi på Atea i Växjö dig som vill jobba som konsult med fokus på Microsofts molnplattformar Microsoft 365 och Azure. Atea är en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som vill mer, tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi. Kom och jobba med oss! 

Din roll i laget

Du kommer att tillhöra vår fantastiska konsultgruppering i Växjö som utgörs av drygt 20 engagerade medarbetare inom olika expertområden. Konsulter är fördelade på våra tre affärsområden Digital Workplace, Hybrid Platforms och Information Management. Du kommer att tillhöra området Digital Workplace där det finns lokal, regional och nationell expertis inom ditt område att tillgå.

I rollen kommer du att arbeta med både större och mindre kunder inom offentlig och privat sektor. Tjänsten innefattar arbete med Microsofts molnplattformar Microsoft 365 och Azure, med fokus på Office 365 och dess produktivitetstjänster. Detta kan innebära migreringar till Exchange Online, implementering av samverkanslösningar med Teams eller förberedande arbete i våra kunders miljöer för att kunna utföra önskade implementeringar. 

Du kommer att jobba tätt tillsammans med våra övriga Microsoft 365-specialister med allt från säljstöd och rådgivning, till design och implementering av lösningar i våra kunders verksamheter. Du kommer att ha ett stort ansvar som rådgivare kring Microsoft-miljöer och kommer vara involverad i hela kedjan från säljstöd, analys, design och implementation till support. Hos oss erbjuds en utmanande och utvecklande roll där vi utgår från dig och dina styrkor.  

Vad söker vi hos dig

Vi tror på dig och dina personliga egenskaper - som är avgörande för att trivas hos oss och lyckas i rollen. Vi ser att du är ansvarstagande och självständigt kan strukturera angreppssätt för att lösa problem. Du är driven i att lära dig mer och utvecklas, där du söker nya utmaningar och utvecklingsmöjligheter. Med din förmåga att förstå olika verksamheter och deras behov upplevs du som affärsmässig. Du tycker om att samarbeta med andra och kan med lätthet föra en dialog med våra kunder som skapar värde och nytta.

För att lyckas i tjänsten som konsult inom Microsoft 365 bör du ha följande kompetens:
•    God kunskap om Microsoft 365, Azure AD samt PowerShell 
•    Förmåga att felsöka och optimera befintliga system/miljöer 
•    Behärska svenska och engelska
•    B-körkort 

Vårt erbjudande till dig

Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa.

På Atea har vi möjlighet till ett hybrid arbetssätt där vi sätter kunden i fokus och arbetar utifrån verksamhetens behov samt våra egna som medarbetare. Det innebär att vi tänker till när vi väljer var vi ska jobba för dagen och tror på att en kombination av arbete hos kund, på kontoret och på distans ökar hållbarheten, effektiviteten och arbetsglädjen. 

Kontakta oss

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Agneta Klingenvik, konsultchef, via agneta.klingenvik@atea.se alternativt telefonnummer 0734116032. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum, ansök därför redan idag! 

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. 

Vi ser mycket fram emot att läsa din ansökan!

 

Växjö
2023-04-02