Hoppa till huvudinnehåll

Talent Acquisition Partner

Stockholm
2023-03-31

Nu söker vi till vårt kontor i Stockholm dig som vill fortsätta att utvecklas inom Talent Acquisition (TA), som sätter kandidaten i första rummet och som förstår vilket värde du som TA-specialist kan tillföra affären! På Atea är vi i startgroparna för att utveckla vår TA funktion och vi behöver dig som vill vara med oss och bygga den vidare!

Talent Acquistion teamet på Atea består av proffsiga kollegor som vill göra skillnad och som har en hög målsättning i sitt dagliga arbete. Tillsammans i teamet arbetar vi målinriktat för att säkerställa en rekryteringsprocess och kandidatupplevelse i landslagsklass! Det gör vi genom att ta ansvar, kavla upp ärmarna tillsammans och med mycket humor och kreativitet.


Din roll i laget  

Atea är en organisation med ett stort engagemang för det vi gör och vi håller ett högt tempo. Vi är ledande inom många områden och har mod att omvandla strategi till verklighet. Vårt uppdrag som Talent Acquisition Partners är att ge ett kvalitativt stöd till chefer i alla steg i rekryteringsprocessen samt vara med att driva vissa lokala Employer Branding-aktiviteter. Vi är specialisterna inom området och förväntas kunna rådge och utmana i olika delar av en rekryteringsprocess, samt även coacha och utbilda vid behov.

TA-teamet är en del av Ateas väl utvecklade HR-team som arbetar nära varandra och hjälps åt när det behövs för att kunna erbjuda verksamheten ett heltäckande regionalt HR-stöd i samtliga våra processer. I rollen som TA Partner rapporterar du till TA Manager.


Vad söker vi hos dig?  

För att lyckas i tjänsten som TA Partner söker vi dig med:

  • Ett par års erfarenhet av rekrytering och samtliga delar i rekryteringsprocessen
  • Erfarenhet av att rekrytera bristkompetens (helst inom IT/Tech) och det proaktiva och uppsökande förhållningssätt denna typ av rekrytering kräver. Meriterande med erfarenhet av olika Search-metoder såsom Boolean Search
  • Vana vid att ha många kontaktytor, både med kandidater, kollegor och rekryterande chefer samt att ha flera parallella rekryteringsprocesser löpande
  • Erfarenhet av att arbeta med Linkedin, ATS och andra digitala verktyg som underlättar rekryteringsarbetet
  • Ett intresse för affären och tidigare erfarenhet från konsultbolag inom IT är meriterande
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • Meriterande om du tidigare arbetat med chefsrekryteringar och arbetspsykologiska tester

Som person söker vi dig som är duktig på att strukturera din vardag och som är van vid att arbeta proaktivt och lösningsorienterat. Vidare ser vi gärna att du har ett engagemang och en nyfikenhet som smittar av sig. Du är positiv och har lätt för att se möjligheter. Självklart söker vi även dig med ett brinnande intresse för rekrytering med allt vad det innebär i form av relationsskapande, nätverkande och införsäljning.


Vårt erbjudande till dig   

Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it.

På Atea har vi möjlighet till ett hybrid arbetssätt där vi sätter kunden i fokus och arbetar utifrån verksamhetens behov samt våra egna som medarbetare. Det innebär att vi tänker till när vi väljer var vi ska jobba för dagen och tror på att en kombination av arbete hos kund, på kontoret och på distans ökar hållbarheten, effektiviteten och arbetsglädjen.  

Välkommen med din ansökan!  

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Som ett kvalitativt led i vårt rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Karl Odqvist, Talent Acquisition Manager via karl.odqvist@atea.se eller 076-788 57 88.

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök så fort som möjligt med ditt CV.  Vi vill inte ha något personligt brev i denna rekrytering.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss på Atea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekryterings- och bemanningsföretag.

Stockholm
2023-03-31