Hoppa till huvudinnehåll

Vill du arbeta med landets främsta inom Digital Workplace med fokus på identitet

Stockholm
2023-06-30

Är du ett konsultämne med pedagogisk ådra som brinner för att göra det komplexa enkelt? Har du ett sinne för detaljer och samtidigt en förmåga att se helheten? Då kan du vara  vår nya lagspelare hos oss på Atea!
Som konsult hos Atea kommer du att arbeta med utveckling, effektivisering och införande av identitetslösningar för våra privata kunder samt offentliga verksamheter och myndigheter.

Hos oss erbjuds du en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och kunder.
Vår arbetsplats präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i IT-infrastruktur.  

Din roll i laget  

I rollen som IAM-konsult på Atea kommer du att ha daglig kontakt med våra kunder.
Du kommer att vara en viktig lagspelare i kundprojekt med fokus på utveckling/implementation och du är noga med att leverera enligt uppsatta projektplaner. Du jobbar även med support och förvaltning.

Du kommer att arbeta tillsammans med Ateas lösningsarkitekter och systemspecialister inom Digital Workplace.
Vi spelar alltid med bästa laget så du kommer vara en viktig spelare i våra laguppställningar.

Dina roll i laget som IAM-konsult  
I rollen som IAM-konsult kommer du att arbeta med framtagande av lösningar inom IAM-området och agera teknisk expert på lösningar inom identitet, åtkomst och behörighet.  
Vi söker DIG med god överblick över IAM-området vad gäller tekniker, standarder och produkter samt en god allmän kunskap inom identitetshantering, autentisering, auktorisering och åtkomsthantering samt systemintegration.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Design och implementation av nya eller vidareutveckla IAM lösningar hos kunden
  • Konfigurera Single Sign on lösning över protokoll så som WS-federation, SAML och OpenID Connect
  • Stark autentisering ex. E-legitimation, RADIUS, SITHS, OATH, smarta kort m fl.
  • Federationsanslutning (SWAMID, Skolfederation, Sambi)
  • Katalogtjänster och Systemintegration
  • Rapportskrivning

Som person känner du troligtvis igen dig på följande:  

Du är en driven person med minst 5 års erfarenhet inom Microsoft infrastruktur, där stort engagemang, intresse, nya utmaningar och resultat är det som driver din personliga utveckling framåt.
Du har en förmåga att analysera och bryta ner problem i sina beståndsdelar. Du ser sammanhang och prioriterar rätt frågor och arbetar bra med komplexa frågor och löser komplicerade problem. Du är stolt över att leverera enkla och stabila lösningar som kan förvaltas effektivt. Att vara lyhörd för kundens behov, kommunikativ samt affärsmässig är en självklarhet för dig. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  

Meriterande är om du har kunskaper inom:

  • PhenixID, Nexus, Pointsharp
  • Cyberark, Okta, One Identity
  • AWS IAM, Google IAM 

Vårt erbjudande till dig   

Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it.

Vårt mål är att lyfta fram dig till en av landets främsta inom IAM området och de produkter vi fokuserar på. Du kommer få utbildning och stöttning för att ta dig dit.

Vi erbjuder dig även en unik kontaktyta mot de världsledande tillverkarna inom området.

Är du intresserad av att läsa mer om hur det är att arbeta som säkerhetskonsult på Atea så kan du titta in här.

Kontakta oss 

Du som läser detta och tänker att du kan vara rätt person - tveka inte att kontakta mig på Linkedin eller via mail på peter.a.johansson@atea.se så bokar vi in ett möte. Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss på Atea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekryterings- och bemanningsföretag. 

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. 

 

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. 

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare. 

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Stockholm
2023-06-30