Hoppa till huvudinnehåll

Konsult inom SQL

Eskilstuna, Karlstad, Västerås, Örebro
2023-03-31

Vill du vara med på vår resa, och ta vår verksamhet, din egna utveckling och teamet till nästa nivå? Gillar du kundrelationer samt har ett stort intresse och erfarenhet inom databaser? Vill du arbeta i en dynamisk och idérik miljö där teamwork står i fokus? Då är det dig vi letar efter! Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi. Kom och jobba med oss - det blir riktigt kul!
 

Din roll i laget
Du kommer att tillhöra vår fantastiska konsultgruppering i Karlstad, Örebro, Västerås eller Eskilstuna som utgörs av ett stort antal engagerade medarbetare med en unik kombination av kompetenser inom it. Du kommer att arbeta nära våra arkitekter, specialister och säljare men även ha möjligheten att samverka med andra inom just ditt specialistområde på Atea. Rollen kan beskrivas som DBA med fokus på drift och databasadministration.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

•  Administrera, underhålla och förvalta databaser
•  Felsöka och prestandaoptimera databaser
•  Design och implementation av databaser, SQL-Servrar och SQL-kluster
•  Dokumentera arbetet
 

Vad söker vi hos dig?
Vi tror på dig och dina personliga egenskaper, som är avgörande för att lyckas i rollen och att trivas hos oss. Vi ser att du är en person med god samarbetsförmåga där du är lyhörd och kommunikativ. Du planerar ditt arbete effektivt, är organiserad och prioriterar väl för att hålla deadlines. Du är driven i ditt arbete och ser alltid till kundens bästa där återkoppling och dokumentation i alla riktningar är en självklarhet. 

För att lyckas i tjänsten som konsult inom SQL ser vi att du har följande:

 • Flertal års arbetslivsarferenhet med SQL Server
 • Goda kunskaper inom Microsofts serverprodukter
 • Kunskaper inom Azure SQL
 • God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska

Det är meriterande om du har:

 • Microsoft-certifieringar
 • Tidigare arbetat som konsult 
 • Kunskaper inom VMware
 • Kunskaper inom nätverk och kommunikation
 • Kunskaper inom Reporting, Analysis och Integration Services
 • Kunskaper inom Oracle
 • Kunskaper inom övervakningssystem
   

Vårt erbjudande till dig
Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it.

På Atea har vi möjlighet till ett hybrid arbetssätt där vi sätter kunden i fokus och arbetar utifrån verksamhetens behov samt våra egna som medarbetare. Det innebär att vi tänker till när vi väljer var vi ska jobba för dagen och tror på att en kombination av arbete hos kund, på kontoret och på distans ökar hållbarheten, effektiviteten och arbetsglädjen.


Välkommen med din ansökan!
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Mikael Stenman, mikael.stenman@atea.se. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum, ansöka därmed redan idag!

Atea vill vara The Place To Be, den självklara platsen, för alla människor då vi värdesätter och jobbar aktivt med mångfald och inkludering.

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare. 

Vi ser fram emot att läsa din ansökan! #LI-HYBRID

Eskilstuna, Karlstad, Västerås, Örebro
2023-03-31