Hoppa till huvudinnehåll

Printtekniker

Västerås
2023-03-31

Att arbeta som printtekniker hos oss på Atea är en spännande utmaning! Tycker du om att arbeta praktisk och strukturerat samtidigt som du tycker om att möta andra människor? Vill du arbeta i en dynamisk och idérik miljö där teamwork står i fokus? Just nu söker vi på Atea Västerås dig som vill jobba som tekniker med fokus på print, men som inte är främmande för andra service och installationsuppdrag. Vill du vara med på vår resa och ta vår verksamhet och team till nästa nivå? Kom och jobba hos oss då – det blir kul!

 
Din roll i laget
I rollen som printtekniker ingår du i vårt lokala team
som idag består av 3 printtekniker för dig att kroka arm med. Tittar du utanför kontoret har du över 200 kollegor som gärna stöttar dig i ditt dagliga arbete. Arbetsuppgifterna utgörs till stor del av dagligt installations-, service- och supportarbete av bland annat multifunktionsskrivare och skrivare i huvudsak hos våra kunder. Den andra delen är mer hybrid där du omfamnar rollen som nästa generations printtekniker. Du är därför också affärsammanmässig och redo att utföra konsultarbete relaterad till affärsområdet. Det kan vara alltifrån att felsöka deras Follow Me lösning, uppgradera kundens befintliga print-plattform eller varför inte hjälpa kunden att designa en ny?


Vad söker vi hos dig?
Vi tror på dig och din personlighet – vi värdesätter karaktär och lättsamhet i kombination med expertis och erfarenhet. Vi söker dig med som trivs med att arbeta praktiskt, har ett strukturerat arbetssätt och har lätt för att samarbeta med andra. Hos oss arbetar engagerade medarbetare som brinner för det vi gör, därmed ser vi att även du är en engagerad och uthållig medarbetare. Som person ser vi gärna att du är ansvarsfull och serviceinriktad med kunden i fokus. Naturligtvis är du intresserad av att utvecklas tillsammans med Atea i syfte att föra dig själv, våra kunder och företaget framåt.
 
För att lyckas i rollen som printtekniker ser vi att du: 

•    Har intresse för it och funktionella lösningar inom IT-infrastruktur
•    Är kommunikativ med en pedagogisk och analytisk förmåga
•    Är lösnings- och resultatorienterad och brinner för att ge kunder service i toppklass
•    Har relevant yrkeserfarenhet samt utbildning
•    Har yrkesmässig erfarenhet av service på produkter från ledande printtillverkare
•    Har B-körkort
 
Meriterande är:
•    Certifierade utbildningar inom print & PC (hårdvara och mjukvara)
•    Några års erfarenhet av service och reparation av Print och/eller PC
•    Erfarenhet av applikationer för Follow Me, skanning, utskriftskö och drivrutinshantering  


Vårt erbjudande till dig!
Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it.

På Atea har vi möjlighet till ett hybrid arbetssätt där vi sätter kunden i fokus och arbetar utifrån verksamhetens behov. Det innebär att vi tänker till när vi väljer var vi ska jobba för dagen och tror på att en kombination av arbete hos kund, på kontoret och på distans ökar hållbarheten, effektiviteten och arbetsglädjen.  

 
Välkommen med din ansökan idag!
Vi hoppas du vill bli en i gänget hos oss! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Simon Bergmark, konsultchef, på simon.bergmark@atea.se.
Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum, ansök därför redan idag!

Atea vill vara The Place To Be, den självklara platsen, för alla människor då vi värdesätter och jobbar aktivt med mångfald och inkludering.
 
Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Västerås
2023-03-31