Hoppa till huvudinnehåll

IT-specialist till Atea Managed Services

Umeå
2023-06-30

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Lockas du av att utmanas, utvecklas vara en del av ett erfaret team med kollegor från hela landet? Just nu söker vi på Atea Managed Services dig som vill jobba som IT-specialist inom våran nationella datacenter leverans. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget
Vi söker dig som är specialist, eller en aspirerande stjärna inom området. Du kommer ingå i vår nationella tjänsteleverans där du får arbeta med drift, förvaltning, felsökning, spännande projekt och förbättringsarbete inom datacenter området. Våra kunder består av en mix både gällande storlek samt privat och offentlig sektor. Du kommer arbeta med allt ifrån VMware och Citrix Hypervisor till backup och storage , i tätt samarbete med andra delar av vår tjänsteleverans såsom t.ex. tjänsteägare och lösningsarkitekter.

Du erbjuds en varierande och utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och kunder. Vårt team präglas av ambition och gemenskap.

Citat
"På Atea får du jobba med ett gäng jordnära och härliga kollegor med expertkunskap. Jag har sedan jag började lärt mig otroligt mycket tack vare fokus på kompetensutveckling och möjlighet att jobba med den senaste tekniken i spännande projekt." – Gustav, IT-specialist

Teamet
Teamet består av kompetenta, drivna och ansvarstagande IT-specialister som jobbar tätt tillsammans och alltid ställer upp för varandra. I Umeå är vi 16 stycken på AMS och hela kontoret rymmer totalt 100-talet medarbetare, alla med olika kompetenser och förmågor. På Ateas karriärsida kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss på AMS.

Vad söker vi hos dig?
Du är lyhörd för kundens behov, strukturerad och serviceinriktad i din framtoning med ett stort tekniskt intresse för datacenter och branschen. Vidare är du driven, självgående och sporras av att ha en varierande vardag med stora och små utmaningar. Vi arbetar alltid i team så din förmåga att samarbeta med andra är oerhört viktig. Kundens bästa och affärsmässighet är en självklarhet för dig. Beredskap kan ingå i arbetsuppgifterna.

För att lyckas i tjänsten som IT-specialist ska du ha följande kunskaper:

  • Bred kompetens och lång erfarenhet av arbete i större datacenter och enterprise miljöer
  • Ett gediget intresse för drift, förvaltning, felsökning och optimering
  • God kommunikation och samarbetsförmåga
  • Behärskar både svenska och engelska i tal och skrift
  • Har B-körkort

Det är meriterande om du har:

  • Erfarenhet av Citrix och VMware hypervisor
  • Erfarenhet av backup och/eller storage på djupare/enterprise nivå
  • Erfarenhet av hårdvara från Cisco och HPE
  • Erfarenhet inom automation som tex powershell, python, ansible, eller terraform

Vårt erbjudande till dig 
Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it.

Kontakta oss
Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Johan Diego Adibzadeh på johan-diego.adibzadeh@atea.se alternativt telefonnummer +46 90 71 28 92. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

På Atea har vi möjlighet till ett hybrid arbetssätt där vi sätter kunden i fokus och arbetar utifrån verksamhetens behov samt våra egna som medarbetare. Det innebär att vi tänker till när vi väljer var vi ska jobba för dagen och tror på att en kombination av arbete hos kund, på kontoret och på distans ökar hållbarheten, effektiviteten och arbetsglädjen.

Atea vill vara The Place To Be, den självklara platsen, för alla människor då vi värdesätter och jobbar aktivt med mångfald och inkludering.

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!
Atea vill samla it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2500 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Umeå
2023-06-30