Hoppa till huvudinnehåll

IT-generalist

Jönköping, Linköping, Norrköping, Värnamo
2023-01-31

Att arbeta som IT-generalist hos oss på Atea är en spännande utmaning! Vill du arbeta i en dynamisk och idérik miljö där teamwork står i fokus? Och trivs du med att arbeta brett inom IT? Vi är ett gäng kreativa och lösningsorienterade kollegor som just nu söker efter en riktigt vass IT-generalist till vårt lag. Vill du vara med på vår resa och ta vår verksamhet och team till nästa nivå? Då ska du söka denna tjänst – det blir kul!

Din roll i laget

Hos oss kommer du få vara med i ett kreativt och kamratligt team, där allas åsikter är viktiga och där vi besitter stor erfarenhet inom våra områden. Du kommer att tillhöra ett team bestående av andra IT-generalister där dina arbetsuppgifter kan variera mellan uppdrag inom Atea och ute på fältet hos våra kunder, där du också kommer att medverkar aktivt i kundens vägval avseende it.

Hos oss erbjuds du en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar. En stor del av arbetet kommer du bedriva själv och ha direktkontakt med Ateas kunder. Du kommer att jobba med allt ifrån installation och drift av IT-lösningar till att agera rådgivare och delta i offertarbete som teknisk expert. Vi tror därför att du är social och drivs av att hjälpa andra.

Vad söker vi hos dig

Vi tror på dig och din personlighet – vi värdesätter karaktär och lättsamhet i kombination med expertis och erfarenhet. Vi tror att du tar ansvar för ditt jobb och dina arbetsuppgifter samtidigt som du är självständig och  strukturerad. Du är med andra ord en riktig problemlösare! Du är såklart både motiverad och fokuserad, och en utmaning är inget du tackar nej till.

Med din förmåga att förstå olika verksamheter och deras behov upplevs du som affärsmässig. Du lyssnar på kunders behov och är ödmjuk inför att alla kunder är olika. Vi söker dig som har intresse för tekniken så som serverteknologi, Microsoft Active Directory, Microsoft Windows Server med dess tjänster samt Windows 10. Vi ser även att du har grundläggande kunskaper inom nätverk.

Vi värdesätter balansen mellan fritid och jobb och vi tror att du som privatperson speglas fint i vem du är på jobbet och att den energin är minst lika värdefull.

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har:

  • Några års erfarenhet från en liknande roll
  • Kunskap kring server och klientlösningar
  • Har god kunskap om funktioner och administration av Microsoft 365
  • Behärska svenska och engelska i tal och skrift
  • B-körkort  

Det är önskvärt med:

  • Kompetens inom Linux eller Azure
  • Erfarenhet och förståelse för privat och offentlig sektor
  • Certifieringar inom relevanta områden

Vårt erbjudande till dig

Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it. 

På Atea har vi möjlighet till ett hybrid arbetssätt där vi sätter kunden i fokus och arbetar utifrån verksamhetens behov samt våra egna som medarbetare. Det innebär att vi tänker till när vi väljer var vi ska jobba för dagen och tror på att en kombination av arbete hos kund, på kontoret och på distans ökar hållbarheten, effektiviteten och arbetsglädjen. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök redan nu, vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.  

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta: Magnus Möller, konsultchef Östergötland, via magnus.moller@atea.se, Sandra Isaksson, konsultchef Jönköping, via sandra.isaksson@atea.se eller Filippa Bredwad, Talent Acquisition Partner via filippa.a.bredwad@atea.se

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.  

 

 

Jönköping, Linköping, Norrköping, Värnamo
2023-01-31