Hoppa till huvudinnehåll

Nätverkskonsult

Örebro
2023-03-31

Tycker du om att bidra med dina kunskaper och att hjälpa organisationer i deras digitala utvecklingsresa? Trivs du med eget ansvar och har arbetat med lösningar från Cisco, Aruba och/eller Fortinet? Då har du hittat rätt! Just nu söker vi på Atea i Örebro dig som vill arbeta som konsult med fokus på nätverk och kommunikation. Atea är en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som vill mer, tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Med din passion skapar du tillsammans med dina kollegor, kunder och leverantörer The Place to be – stället där alla vill vara. Kom och jobba med oss - det kommer att bli riktigt kul!


Din roll i laget
Du kommer att tillhöra vårt Hybrid Platforms team där vi arbetar primärt med datacenter och kommunikation med allt inom traditionell infrastruktur och framtidens lösningar. I rollen kommer du att arbeta med både stora och små kunder inom offentlig och privat sektor men även bidra internt med tjänsteutveckling inom området. Hos våra kunder kommer du att vara med och planera och genomföra olika implementationsprojekt samt hjälpa dem att se hur deras kommunikationslösningar på bästa sätt kan moderniseras, förbättras och effektiviseras. Många av våra kunder är inne i sin resa mot molnet och en allt mer hybrid vardag där du kommer spela en viktig roll i att proaktivt kunna identifiera och driva initiativ med syfte för att utveckla våra kunders befintliga tjänster och lösningar.

I rollen kommer du att vara involverad i hela kedjan från analys till design, implementation, livscykelhantering, förvaltning till support på både nya kunder och på våra existerande avtalskunder och driftskunder. Vi är flexibla och föreslår alltid tillsammans med kund den bästa lösningen utifrån möjligheterna som kan innebära arbete ute på plats hos kund eller distansarbete mot kund från kontoret eller hemmet. Hos oss erbjuds du en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder.


Vad söker vi hos dig?
Vi tror på dig och dina personliga egenskaper, som är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Vi ser att du trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp och att du har en förmåga att ta och agera utifrån eget initiativ. Du tar ansvar för dina uppgifter, strukturerar ditt arbete självständigt och driver vidare processer. Med din analytiska förmåga kan du bryta ner problem och se sammanhang, analysera och prioritera rätt frågor.

För att lyckas i tjänsten som nätverkskonsult ser vi att du har följande erfarenhet:
•    Arbetat ett flertal är med Cisco, Aruba och/eller Fortinet inom routing/switching/trådlöst/firewalls
•    Kunskap om CheckPoint eller Palo Alto är meriterande
•    Behärska svenska och engelska i tal och skrift
•    B-körkort


Vårt erbjudande till dig
Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it.

På Atea har vi möjlighet till ett hybrid arbetssätt där vi sätter kunden i fokus och arbetar utifrån verksamhetens behov samt våra egna som medarbetare. Det innebär att vi tänker till när vi väljer var vi ska jobba för dagen och tror på att en kombination av arbete hos kund, på kontoret och på distans ökar hållbarheten, effektiviteten och arbetsglädjen. 


Varmt välkommen med din ansökan!
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mikael Stenman, konsultchef, via mikael.stenman@atea.se. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag!

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. 

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

#LI-HYBRID
 

 

Örebro
2023-03-31