Hoppa till huvudinnehåll

Nätverksspecialist

Stockholm
2023-06-30

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi dig som vill jobba som konsult med fokus på nätverk. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

I rollen kommer du att arbeta med både större och mindre kunder inom offentlig och privat sektor. Hos oss erbjuds en utmanande och utvecklande roll där vi utgår från dig och dina styrkor. Du erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Krav- och målbildsanalyser 
  • Design av nätverksmiljöer
  • Delta i tekniska implementationer, installationer och migreringar

Vad söker vi hos dig

Vi ser gärna att du har ett proaktivt förhållningssätt och gillar att söka lösningar i uppkomna problem. Du är driven i ditt arbete och ser alltid till kundens bästa. Du har en positiv inställning till förändring och du vill fortsätta utvecklas inom ditt tekniska område. Som konsult är det viktigt att kunna skapa goda relationer och ge ett förtroendeingivande intryck. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För att lyckas i tjänsten som nätverksspecialist bör du ha följande kunskaper:

  • Djup kompetens inom TCP/IP, switching och routing, gärna inom Cisco
  • Kunskap & erfarenhet av att arbeta med installation, konfiguration, administration och felsökning av nätverk och kommunikation
  • Erfarenhet av nätverkssäkerhet 
  • Software-Defined Networking
  • Behärska svenska och engelska
  • B-körkort

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

Kontakta oss

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Joakim Nildén, konsultchef på joakim.nilden@atea.se alternativt telefonnummer 08 - 477 49 40 eller Susanne Blomlöf, konsultchef via susanne.blomlof@atea.se  eller på telefon 08-519 068 45. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vänligen notera att den här rekryteringsprocessen hanteras av oss på Atea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekrytering- och bemanningsföretag.

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea vill samla it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2500 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

 

Stockholm
2023-06-30