Hoppa till huvudinnehåll

.NET-utvecklare

Luleå, Piteå, Borlänge, Stockholm
2022-01-31

Är du innovatör och vill bygga lösningar som digitaliserar Sverige? Just nu söker Ateas nationella systemutvecklingsavdelning dig som vill jobba som konsult med fokus på att leverera behovsanpassade lösningar med hög kvalité till våra kunder. Nu har du chansen att bli en del av en organisation som värdesätter individens utveckling och gemensam arbetsglädje.

 

Din roll i laget?

Trivs du bra med kundkontakt, testa nya tekniker och ett varierande arbete? Då tror vi att du passar i konsultrollen hos oss på Atea Systemutveckling. Du kommer att arbeta självständigt eller i agila team för att utveckla system och applikationer utifrån våra kunders behov. Vi är en unik utvecklingsavdelning inom Ateakoncernen som kombinerar startup-känsla med trygghet och organisation. På Atea Systemutveckling värdesätter vi en trivsam och flexibel arbetsplats med fokus på att utveckla dig som individ i din roll som konsult.


Vad vi letar efter 

Just nu letar vi efter en .NET-utvecklare med någon av följande placeringsorter: Luleå, Piteå, Borlänge eller Stockholm. Vi söker främst dig som har några års erfarenhet av systemutveckling och ser det som ett plus om du dessutom har tidigare erfarenhet som konsult. Du är prestigelös och stimuleras av att samarbeta i team där du är en god lyssnare men samtidigt inte är rädd att dela med dig av dina egna åsikter.


Vilka förkunskaper förväntar vi oss?

  • Utbildning inom IT på högskole- eller universitetsnivå eller motsvarande dokumenterad erfarenhet.
  • Minst 3 års relevant arbetslivserfarenhet som systemutvecklare.
  • Inom våra uppdrag använder vi oss av C# och .NET-Core med Azure eller AWS som molnbaserad infrastruktur. Har du dessutom erfarenhet av javascript-ramverken React.js eller Angular.js är det ett plus i kanten.
  • Vi strävar alltid efter att leverera lösningar med hög kvalité. Har du erfarenhet av koncepten DevOps, TDD, SOLID eller Clean Code är vi extra intresserade.

 

Vill du bygga framtidens IT med oss? 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Erik Karlsson, Konsultchef Atea Systemutveckling, via erik.karlsson@atea.se alternativt telefonnummer 070 553 75 67. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Atea Systemutveckling eftersträvar ett modernt och trivsamt arbetsklimat och värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Varmt välkommen med din ansökan! 

Luleå, Piteå, Borlänge, Stockholm
2022-01-31
Tillbaka till Karriär