Hoppa till huvudinnehåll

Chef Software Services

Stockholm
2021-11-30

Brinner du för att utveckla människor och älskar att göra affärer? Har du erfarenhet från IT-branschen? Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Då har vi utmaningen för dig! Just nu söker nämligen vi på Atea Software, Cloud & Technical Services dig som vill jobba som chef för vårt erbjudande inom Software Asset Management, SAM. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

Teamet för Software Asset Management består av kompetenta, ansvarstagande och drivna konsulter med uppdrag att hjälpa nya och befintliga kunder med licensoptimering, analysera licensinstallationer och avtal. I teamet finns också en specialistsäljare som bland annat ansvarar för upphandlingar där SAM är ett krav, eller option, i nära samarbete med den övriga organisationen, såsom specialistsäljare och kundansvariga.

Som chef på är Atea är du lagledaren för gruppen och du drivs och motiveras av att skapa trivsel, undanröja hinder och verka för fortsatt utveckling och tillväxt. Vår styrka är våra medarbetare och du blir en viktig pusselbit i detta där du tillsammans med dem hittar former för att stötta och bidra till deras och vår gemensamma utvecklingsresa. Du kommer också att ha ett affärsansvar och vara en drivkraft bakom vår affärsutveckling och våra strategiska förflyttningar inom Software services. 

Vad söker vi hos dig?

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Som person är du resultatinriktad, strukturerad och drivande med mycket god förmåga att hitta pragmatiska lösningar. Du har mycket goda ledaregenskaper och tillsammans med ditt team arbetar du utåtriktat och målmedvetet med att hitta förbättringsmöjligheter. För att lyckas i rollen behöver du även vara relationsskapande, kommunikativ och pedagogisk. I rollen interagerar man mot många kontaktytor, både internt inom Atea och externt med kunder och partners. Kort och gott, du är stjärnan vi vill bygga vårt lag vidare tillsammans med! 

För att lyckas i tjänsten som chef för Software Services tror vi du har flera av följande kunskaper och erfarenheter:

  • Arbetat som konsultchef
  • Kunskap om Software Asset Management
  • Erfarenhet av Snow Software
  • Jobbat med upphandlingar

Vårt erbjudande till dig

Teamet finns spridda på några olika kontor i Sverige, men rollen är placerad i Kista, där vi sitter i nyrenoverade, fantastiska lokaler. Vi tar personligt ansvar och tror på en hybrid vardag för att lyckas få balans i livet. Därför är också hemmakontoret – om man vill – en naturlig del i ens arbetsdag. Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster. 

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Kontakta oss

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Stefan Claesson, chef Services och Customer Success, via stefan.claesson@atea.se, alternativt telefonnummer 0725 22 33 56. Vill du veta mer om mig så sök upp mig på LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/sclaesson/. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss på Atea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekrytering- och bemanningsföretag.

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning, samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Atea vill samla it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Stockholm
2021-11-30
Tillbaka till Karriär
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer