Fullstack-utvecklare till Atea IT

Hela Sverige, valfritt Ateakontor
2020-01-31

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Ateas it-avdelning dig som vill jobba som fullstack-utvecklare med fokus på att ge Ateas egen systemmiljö de förmågor som krävs idag och i framtiden. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Atea med it ur ett kund-, och affärsmässigt perspektiv, tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för Atea IT och en självklar del av landslaget i informationsteknologi. 

Din roll i laget

I it-avdelningens utvecklingsgruppering kommer du att vara en viktig del av skapande och implementation av Ateas centrala systemstöd. Du kan komma att agera scrum master och leda ett team av utvecklare i vissa projekt. I andra projekt kommer du att bidra aktivt som en del av utvecklingsteamet. Gemensamt är att allt vi gör stöttar Ateas övergripande mål och bidrar till högre effektivitet och kundupplevd kvalitet. 

Dina arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som fullstack-utvecklare är: 
 
•    utarbeta lösningsförslag tillsammans med avdelningens lösningsarkitekter 
•    vidareutveckling och felrättning av befintliga systemstöd 
•    tillgodose nya behov genom nyutveckling baserad på Ateas systemplattform 
•    skapa synergier genom aktivt samarbete och kunskapsutbyte med andra delar av Atea inom och utanför Sverige. 
 

Vad söker vi hos dig

Som person känner du troligtvis igen dig på följande personliga kompetenser:

Du har en stark logisk och analytisk förmåga. Du tänker proaktivt och är konstruktiv i ditt arbete på egen hand och i grupp. Du har ett eget driv och ser alltid till dina beställares och användares bästa, där dokumentation och kommunikation i alla riktningar är en självklarhet. Du har en positiv inställning till förändring och du vill fortsätta utvecklas i din yrkesroll. Du är bra på att skapa relationer och ger ett förtroendeingivande och trovärdigt intryck. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

 
För att lyckas i tjänsten som fullstack-utvecklare bör du: 

•    ha förmågan att realisera effektiva och robusta lösningar på komplicerade problem 
•    ha en stabil utvecklarkompetens och ett inre driv att hela tiden lära dig mer och bli bättre 
•    kunna kommunicera effektivt och tydligt på såväl svenska som engelska. Du har även god förmåga att uttrycka dig i bilder och visuellt samt du anpassar din kommunikation till mottagaren. 
 
Meriterande är om du: 

•    har aktuella och relevanta certifieringar inom Microsoft-teknologier 
•    är aktiv inom ideella projekt där dina bidrag finns i publika repositories på t ex GitHub 
•    har en akademisk examen inom systemvetenskap eller datavetenskap 
 

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster. Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Kontakta oss

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Fredrik Eder, Utvecklingschef, via fredrik.eder@atea.se. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.  
 
Varmt välkommen med din ansökan! 

Hela Sverige, valfritt Ateakontor
2020-01-31
Tillbaka till Karriär
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer