Intresseanmälan till Digital Workplace

Malmö/Helsingborg/Kristianstad
2020-01-31

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea i Syd dig som vill jobba som Konsult med fokus på Digital Workplace. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Varför Atea? 

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Skicka in din intresseanmälan 

Skicka in din intresseanmälan.
Ansök och gör din intresseanmälan idag, ansök utan CV och besvara endast några få frågor om varför just du är intresserad att ta klivet in i landslaget. Vid frågor, vänligen kontakta Anna Kolvik Kiotseridis Anna.kolvik-kiotseridis@atea.se

 

 

 

Malmö/Helsingborg/Kristianstad
2020-01-31
Tillbaka till Karriär
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer