Hoppa till huvudinnehåll

Den digitala arbetsplatsen

I den digitala arbetsplatsen behöver du kunna samarbeta smidigt för att frigöra tid. Du behöver enkelt komma åt dina filer, dela information och kommunicera med kollegor och andra parter. Arbetsplatsen är inte längre ett ställe vi går till utan något vi alltid har med oss. Och den ska alltid fungera oavsett appar, enheter eller tjänster.

Erbjudande för en modern digital arbetsplats

Vass

Goitloop - en hållbar, enkel och säker återtagstjänst för din it

Tänk om it-utrustningen som du tror är förbrukad kan få ett nytt liv någon annanstans? Tänk om den kunde ge dig pengar och ny it-utrustning. Och tänk om någon kunde fixa det enkelt, smidigt, smart och med hänsyn till miljön. Tänk om. Tänk loop.

Goitloop är en återtagstjänst för uttjänta it-produkter. När enheter återtas genom Goitloop raderas de på information och värderas efter skick. De allra flesta enheter kan återanvändas och resten återvinns. 

Goitloop

Apple i din verksamhet

Atea är Apple Authorised Enterprise Reseller. Till oss kan du vända dig oavsett vad du behöver rörande Apple.

Mac som tjänst

Allt fler medarbetare vill ha Mac när de väljer arbetsredskap, det är ett verktyg som många är vana vid och dessutom finns inte de tidigare begränsningar kvar av managering.

Apple i din verksamhet

Upplevelserum

I Ateas upplevelserum runt om i landet kan du boka in dig för att inspireras av nya verktyg tillsammans med Ateas experter.

Vi visar hur tekniken hjälper dig att jobba mer produktivt och ger det mervärde den är till för. Oavsett om det gäller lösningar för smartare användare eller smartare samarbeten.

Upplevelserum
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer