Hoppa till huvudinnehåll
Tillbaka till Atea

Den digitala arbetsplatsen

I den digitala arbetsplatsen behöver du kunna samarbeta smidigt för att frigöra tid. Du behöver enkelt komma åt dina filer, dela information och kommunicera med kollegor och andra parter. Arbetsplatsen är inte längre ett ställe vi går till utan något vi alltid har med oss. Och den ska alltid fungera oavsett appar, enheter eller tjänster.

Erbjudande för en modern digital arbetsplats

go it loop

Goitloop - en hållbar, enkel och säker återtagstjänst för din it

Tänk om it-utrustningen som du tror är förbrukad kan få ett nytt liv någon annanstans? Tänk om den kunde ge dig pengar och ny it-utrustning. Och tänk om någon kunde fixa det enkelt, smidigt, smart och med hänsyn till miljön. Tänk om. Tänk loop.

Goitloop är en återtagstjänst för uttjänta it-produkter. När enheter återtas genom Goitloop raderas de på information och värderas efter skick. De allra flesta enheter kan återanvändas och resten återvinns. 

Goitloop

Erbjudande för smidigare samarbete

Apple i din verksamhet

Atea är Apple Authorised Enterprise Reseller. Till oss kan du vända dig oavsett vad du behöver rörande Apple.

Mac som tjänst

Allt fler medarbetare vill ha Mac när de väljer arbetsredskap, det är ett verktyg som många är vana vid och dessutom finns inte de tidigare begränsningar kvar av managering.

Apple i din verksamhet

Våra tjänster ger hållbar it

Vi vill hjälpa till att förlänga livscykeln för it-produkter. Därför erbjuder vi flera tjänster och verktyg som hjälper våra kunder att tänka på hållbarhet inom it. Det kan vara underhåll, återvinning av gammal it-utrustning eller hur man lägger en grönare strategi för den digitala arbetsplatsen.

Så blir du mer hållbar

Sustainability
Upplevelserum

Upplevelserum

I Ateas upplevelserum runt om i landet kan du boka in dig för att inspireras av nya verktyg tillsammans med Ateas experter.

Vi visar hur tekniken hjälper dig att jobba mer produktivt och ger det mervärde den är till för. Oavsett om det gäller lösningar för smartare användare eller smartare samarbeten.

Upplevelserum

Cecilia Lindhagen

Jag har jobbat 20 år i branschen med roller som specialistsäljare, nyckelkundsansvarig, försäljningschef och nu som Affärsområdeschef. Området Digital Workplace ligger mig varmt om hjärtat eftersom det handlar om människor och deras möjligheter till en bra arbetsmiljö. Arbetet står för så mycket i våra liv och det är viktigt att det känns bra. Jag och mitt team strävar efter att våra kunder ska få tillgång till de bästa lösningarna för sin vardag, och för ett långt och hållbart arbetsliv.

Utskick inom dina intresseområden

Bli först med det senaste💡

Ta del av insikter inom digital arbetsplats - kunder som delar med sig, aktuella guider och analyser samt inbjudningar till digitala och fysiska event som är intressanta för dig.

Ramavtal för offentlig sektor

Som en offentlig institution har du möjlighet att köpa fördelaktigt genom ett antal ramavtal som säkerställer en digital arbetsplats redo för framtiden. Atea har en bred avtalstäckning inom offentlig sektor genom ramavtal upphandlade av Statens Inköpscentral vid Kammarkollegiet och Adda Inköpscentral.
 

It-konsulttjänster

Vi på Atea levererar kvalificerade it-konsulttjänster inom området it-infrastruktur och informationshantering. Med ett heltäckande erbjudande inom informationsteknologi hjälper vi våra kunder med lösningar inom hela vår bredd. Från en lokalt installerad lösning till it som tjänst – det som passar verksamheten bäst.

It-produkter och logistiktjänster

Ateas eShop är en av Nordens största elektroniska handelsplatser! Hos oss hittar du över 250 000 it-produkter, licenser och tillhörande tjänster från ledande tillverkare! Vid köp av it-produkter från oss kan du enkelt lägga till någon av våra mervärdestjänster som är anpassad efter dina behov.
 

Tillbaka till Atea