Laddar meny

Projektledning

Atea kan stödja din verksamhet med projektledare, projektadministratör, förvaltningsledare, processledare samt kvalitetssäkrare.

Vi täcker in såväl området generella projektledare som projektledare med specialisering på till exempel klientutrullningar, migreringsprojekt, systemutvecklingsprojekt eller rena verksamhetsförändringsprojekt.

Projekten kan omfatta åtaganden från 100 till 30 000 timmar. Atea kan stötta med projektledning som till exempel att leda en affärsmässig förvaltningsprocess och förvaltningsorganisation, antingen på verksamhets- eller på it-sidan.

Våra projektledare har kompetens inom flertalet på marknaden förekommande projektstyrningsmetoder, bla,  PPS, Props och PEJL. Men det viktigaste är den omfattande erfarenheten av att driva projekt, både i uppdrag som resurskonsulter ute hos kund, band annat även i större leveransprojekt avseende lösningsleveranser från Atea.

Primärt handlar det om att hjälpa våra kunder att utveckla it-verksamheten och öka nyttan av it-investeringen i verksamheten.

Ingemar Kullberg
Chef Tjänsteutveckling
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer