Hoppa till huvudinnehåll
Tillbaka till Rådgivning

VMware – digitala lösningar som passar alla

Atea har många nära samarbeten med leverantörer som vi är väldigt stolta över. För att ligga i framkant håller Ateas experter ständig koll på de senaste nyheterna och trenderna. Experten Caroline Lundberg har koll på det senaste som mjukvarutillverkaren VMware har att erbjuda.

Missa inte vårt White Paper

White Paper

Viktiga överväganden för att stötta distansarbete och affärskontinuitet

Fem grundstenar för IT som driver de anställdas upplevelse

Ge de anställda möjlighet att arbeta hemifrån med VMwares lösningar

Skapa en medveten strategi som sätter distansarbete främst

Produkter för din molnresa

VMware levererar lösningar och tjänster som syftar till att förenkla, effektivisera och automatisera användarnas vardag.

De har produkter för alla steg i kundens molnresa, men det senaste som Caroline väljer att lyfta fram är deras EUC (End User Computer) utbud som med ett samlingsnamn kallas för Workspace ONE.

Med hjälp av Workspace ONE kan användaren alltid jobba mot samma vy oavsett vilken enhet de loggar in på. Det enda som behövs för att få tillgång till alla appar och enheter som finns i katalogen är inloggningsuppgifter.

Fördelen med denna produkt är att användaren kan nå sina enheter och program när som helst och var som helst endast med hjälp av inloggningsuppgifterna. Produkten gör det lättare att administrera användarnas olika enheter, den är väldigt enkel att använda och minimerar risken för dataintrång.

Workspace ONE är perfekt för företag som vill kunna hantera och automatisera hela sin EUC användning.

Den enklaste vägen till molnet

VMware utvecklar ständigt sina produkter för att göra det ännu smidigare för användaren att hantera sin IT i både det privata- och i det publika datacentret.

VMware har länge varit marknadsledande inom virtualisering vilket hjälper organisationer frigöra resurser och effektivisera sin IT.

VMware har paketerat sitt utbud med lösningar inom servervirtualisering, lagring, nätverk, övervakning och automatisering under benämningen Cloud Foundation.

Cloud Foundation är framtaget för att kunna erbjuda användarna den enklaste vägen till hybrida moln. Produkterna passar alla företag, organisationer, kommuner, landsting och myndigheter som vill gå mot ett mjukvarudefinierat datacenter.

Spar pengar och effektiviserar

Produkter som Cloud Foundation och Workspace ONE gör det både enklare och mer effektivt att hantera sin IT vilket resulterar i kostnadsbesparingar.  

Planera och implementera

Vid en implementering av VMwares produkter tycker Caroline Lundberg att det är viktigt att i förväg fundera igenom och planera vad det är för typ av arbetsmiljö som användarna vill uppnå för att få den bästa användarupplevelsen.

Ateas konsulter hjälper gärna till och berättar vad som är bra att tänka på i just ditt fall.

Kort om VMware:

VMware strömlinjeformar organisationers resa mot att bli digitala verksamheter som både levererar bättre upplevelser för sina kunder och ger anställda och verksamheter möjlighet att utvecklas och bli effektivare. VMware erbjuder molnlösningar, mobilitet, nätverk, säkerhet, lagringshantering och en digital arbetsplats.

Skribent: Therese Slettengren

 

Vill du komma i kontakt med oss?

Error loading Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/InsertUmbracoFormWithTheme.cshtml)

Tillbaka till Rådgivning