Hoppa till huvudinnehåll
Tillbaka till Atea

Mjukvara och licenser

Digitalisering med molnlösningar ställer helt andra krav på licenshantering. Vår ambition är att hjälpa dig att ta kontroll över dina licensinnehav, minimera risker och kostnader samt optimera dina avtal och köpta licenser på ett och samma ställe. Vi hjälper dig att få total kontroll över investerade mjukvarukostnader.

Trygga leveranser, rätt mjukvara på rätt avtal

Våra experter, lösningsarkitekter och konsulter finns över hela Sverige på ett 30 tal orter och guidar dig rätt i alla frågor rörande licenser och mjukvara. Vi är en ledande aktör inom licenshantering i Sverige och Norden och har byggt upp en organisation som gör att vi kan leverera helheten. Och genom våra stödfunktioner säkerställer vi att du får trygga leveranser och rätt mjukvara till din lösning, på rätt avtal.

Betalar ni för licenser ni inte använder?

Att hantera programvaror och licenser är både komplext och resurskrävande. Vi hjälper dig att vara rätt licensierade och hitta vägen till molnet. En SAM-konsult kan analysera era gjorda investeringar och ge råd om nästa steg.

Atea Cloud Update for AWS, Azure och Microsoft 365

Vi vet att Amazon och Microsoft presenterar många nyheter och vi hjälper er att sortera informationen och konvertera till affärsnytta. Under mötet har ni möjlighet att diskutera med en specialist hur uppdateringarna påverkar er.

En kommuns resa till molnet

Många svenska kommuner har redan inlett eller kommer snart att påbörja sin molnresa. Vad behöver ni som kommun för att ta nästa steg?
Hur har vi gjort? Läs hur våra kunder lyckats med sin förflyttning till molnet

Atea Cloud Portal

Beställ. Administrera och kom igång med dina molntjänster.

Ramavtal för offentlig sektor

Som en offentlig institution har du möjlighet att köpa fördelaktigt genom ett antal ramavtal som säkerställer en digital arbetsplats redo för framtiden.

Atea har en bred avtalstäckning inom offentlig sektor genom ramavtal upphandlade av Statens Inköpscentral vid Kammarkollegiet och Adda Inköpscentral.

Aktuella ramavtal

Utskick inom dina intresseområden

Bli först med det senaste💡

Ta del av insikter inom licenshantering - kunder som delar med sig, aktuella guider och analyser samt inbjudningar till digitala och fysiska event som är intressanta för dig.

Vårt starka team

Adobe logo

Microsoft logo

VMware logo

 

Cisco logoOracle logo

Citrix logo

Red Hat logo

IBM logo

Tillbaka till Atea