RPA konsult

Uppsala
2023-12-03

Vill du vara med och forma framtidens digitala samhälle? Ligger ditt intresse inom IT och områdena automatisering och framtagning och design av nya digitala processer? Tycker du om att ständigt utvecklas och lära dig nya saker? Då har vi nästa spännande utmaning för dig! 

Vi söker dig som vill arbeta som RPA konsult och hos oss på Atea i Uppsala och hos våra kunder. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Va med och utvecklas professionellt och som människa tillsammans med oss. 

Din roll i laget

I din roll som RPA konsult kommer du att vara en del av teamet i Uppsala. Du erbjuds en roll där du får vara med och driva utvecklingen av automatiseringsarbetet hos våra kunder. Hos oss får du möjlighet att arbeta med många spännande kunder i olika branscher.  

Din roll är att ute i kundens verksamhet, både på egen hand och tillsammans med ditt team, hitta delar av deras arbete och rutiner som går att automatisera för att hjälpa dem effektivisare deras processer. Du får genomföra processanalyser som sedan ligger till grund för utvecklingen av robotar för automatisering. Våra kunder genomgår en digital förändringsresa där du som RPA konsult kommer ha en nyckelroll och är superviktig framåt. 

Ditt team

Din närmsta chef i rollen kommer vara Joanna Nordlund, Konsultchef i Uppsala.  

”Igår tackade en konsult mig för att jag är stöttande, peppande och trycker på för att våga gå utanför komfortzonen. Jag vill vara den som både peppar och utmanar medarbetarna.” – Joanna Nordlund. Läs gärna mer om hur det är att ha Joanna som ledare här. 


Teamet i Uppsala består av 25 konsulter varav 3 stycken är konsulter inom RPA. Vi är ett gäng kompetenta, drivna och ansvarstagande IT-konsulter som jobbar tillsammans och alltid ställer upp för varandra, vi sätter laget före jaget Inom teamet är det även högt i tak och prestigelöst och vi har en bred kunskap som består av både juniora & seniora personer.  

“Det finns mycket duktigt folk i bolaget som kan stötta varandra och genom gott samarbete erbjuda bra helhetsleveranser mot företag. Hållbarhetsarbetet inom Atea tycker jag är imponerande och det gör mig glad att arbeta på ett företag som jobbar så mycket för vår miljö och tänker hållbarhet.” - Anna, Systemkonsult 

Vad vi söker hos dig

Vi tror på dig och dina personliga egenskaper, som är viktiga för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Du trivs av att arbeta i team och samarbeta med andra. Du arbetar strategiskt, tänker brett och ser på sakers långsiktiga betydelse och vidare konsekvenser. I ditt arbete har du ett stort kundfokus, skapar goda relationer och sätter dig in i deras perspektiv och verksamhet. Du är självgående och har sinne för att hitta nya lösningar att ta dig ann. Flexibel vardag är något du trivs med och uppskattar därmed möjligheten att möta nya kunder.  

Känner du igen dig i ovan ser vi även att du;  

 • Har ett intresse för IT och vad det kan möjliggöra 
 • Har erfarenhet av liknande roll inom RPA, utveckling av processer och/eller verksamhetsutveckling 
 • Har erfarenhet av UiPath och/eller BluePrism 
 • Behärskar svenska och engelska språket flytande i tal och skrift 

Meriterande: 

 • Har arbetat som konsult och har vana av att hantera kundrelationer 
 • Är certifierad i något av de större RPA-verktygen såsom UiPath och/eller BluePrism 

Vårt löfte till dig

Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it.

Dina förmåner

Nedan är ett urval av förmåner hos oss. Atea har höga ambitioner, vi vill vara The Place To Be och branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar ständigt med att, på olika sätt, verka för detta. Ateas filosofi om förmåner är att vi är ett lag och därför erbjuder vi alla medarbetare samma utbud.

 • Hybrid arbetssätt med kundens, verksamhetens & medarbetarens behov i fokus
 • Belöning via gemensam kvartalsbonus för samtliga medarbetare
 • Fokus hälsa med engagerade träningsaktiviteter & friskvårdsbidrag på 4 000kr
 • Atea Career Program med möjlighet till karriärutveckling
 • Vi utbildar våra ledare genom ett ledarskapsprogram
 • Möjlighet att bli nominerad till Atea Champions Club och få åka på en resa med andra kollegor
 • I vår medarbetarundersökning ligger vi över snittet i branschen på att tänka sig rekommendera Atea som arbetsgivare
 • Aktiespararprogram

Kontakta oss & mer information

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Joanna Nordlund, via joanna.nordlund@atea.se. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum, ansök därmed redan idag för att inte missa denna möjlighet! 

Nästa steg i processen består av ett kortare telefonsamtal där dina erfarenheter & kompetenser stäms av, du får även höra mer om tjänsten och ställa dina eventuella frågor. 

Atea vill vara The Place To Be, den självklara platsen, för alla människor då vi värdesätter och jobbar aktivt med mångfald och inkludering.  

Varmt välkommen med din ansökan till oss! 

 

Stolta


Följ oss i sociala medier
LinkedIn Facebook Instagram Twitter YouTube

 

Uppsala
2023-12-03