Hoppa till huvudinnehåll
Tillbaka till Event

Webinar: 10 användningsfall för AI i kommuner

Är du nyfiken på hur AI kan utveckla er verksamhet genom att skapa värde både för medborgare och organisation? Vill du lära dig att förstå AI bättre genom konkreta användningsfall? Vill du få inspiration kring hur er AI-resa kan starta? Om svaret är ja på minst en fråga så är det här webinaret för dig!

10 användningsfall för AI i kommuner

Vi pratar AI genom att presentera 10 konkreta användningsfall från Sverige och vår omvärld. Du får också tips på hur du kan ta dig framåt på er AI-resa och vi kikar även på vilka synergier det finns med AI och andra tekniker samt vilka fallgropar ni bör undvika. Under de här 45 minuterna är det Anthony Mc Carrick och Henrik Runeskog som är dina guider.

Gästtalare! Vi har bjudit in AI Sweden som berättar om deras och Vinnovas kraftsamling för AI i kommuner och civilsamhälle, missa inte detta.🔎 Presentation: Webinar 10 användningsfall för AI i kommuner

Studiecirkel AI för kommuner

Vi är många som inspireras av möjligheterna med AI, men hur lyckas vi skapa värde för våra verksamheter och medborgare. Vill du öka din kunskap i diskussioner med andra kommun-kollegor, då är det här en studiecirkel för dig.

Som grund för studiecirkeln nyttjar vi AI Swedens digitala utbildning "Starta din AI resa". Det är en serie på sju korta filmer som tillsammans med reflekterande uppgifter utgör ett par timmars självstudier. Vi kompletterar det med annat bildande material och träffas i tre digitala möten för att diskutera och skapa ett effektivt lärande tillsammans.

    • Online: Tre digitala träffar á ca 40min
    • Studier: Ett par timmar självstudier
    • Grupper: ca 15 personer per studiecirkel
    • När: Under Januari och Februari 2023

Intresseanmälan: Svara på frågorna via länken så återkommer vi med en inbjudan till en studiecirkel som vi tror passar just dig. Hoppas vi ses!

 

Tid för event
29/11 2022, 09:00 - 09:45
Sista anmälningsdag
28/11 2022
Var
Online
Kostnad
Kostnadsfritt webinar