Hoppa till huvudinnehåll

Atea Bootcamp vänder sig till it-chefer, CIO:er och övriga beslutsfattare inom it vilket gör att du kommer att träffa personer med samma frågeställningar och utmaningar i vardagen som du själv har.

🔑 Årets tema

Resiliens och innovation - nycklar i utmanande tider

Högt ränteläge, arbetslöshet, gängkriminalitet, krig och klimathot. Tiderna vi lever och verkar i är skakiga. Vi och våra verksamheter behöver rätt förutsättningar och motståndskraft för att kunna stå emot, återhämta oss och komma tillbaka. Den svenska it-branschen spelar en avgörande roll framåt! Tillsammans kan vi proaktivt driva innovationstakten och effektivisera med hjälp av it, inte minst AI, och stötta våra organisationer till att bli starka, uthålliga och motståndskraftiga.

Nu är det viktigare än någonsin att vi står emot och håller ut mot vår världs alla orosmoln. Hur kommer vi starkare ut på andra sidan av de utmaningar vi ställs inför?

Låt oss vara redo när det vänder!

Start
22/5 2024, 09:00
Slut
24/5 2024, 12:15
Sista anmälningsdag
30/4 2024
Målgrupp
It-chef, CIO och övriga beslutsfattare inom it
Var
Tylösand
Adress
Hotel Tylösand, Tylöhusvägen 28, Halmstad Visa på karta
Kostnad
8500 kr ex moms
Inbjudan är personlig.

Underhållning på Atea Bootcamp

Längtar du också till de ljumma försommarkvällarna på Solgården? Vi bjuder på två fullspäckade kvällar med underhållning i världsklass för att du ska få en så magisk vistelse som möjligt på Bootcamp! 

Onsdagskvällen går i minglets tecken. Ta chansen att utmana de andra deltagarna i en massa roliga aktiviteter! Vi avslutar dagen med en artist på scenen.  

Torsdagskvällen tar vi på oss extra tjusiga outfits. Avslutningskvällen bjuder på både standup och band!

På fredagen får vi besök av en av världens främsta manliga idrottare.  

Läs mer här

”En magisk plats som skapar kreativa och öppna möten.”

— Deltagare 2023

Eventpartner

Cisco