Hoppa till huvudinnehåll
Tillbaka till Apple i din verksamhet

Effektivisera med Apple Practice

Är du nyfiken på att digitalisera din verksamhet, men vet inte var du ska börja? Vi hjälper dig hela vägen.

Kanske har du redan en tanke om vilka delar i din verksamhet som kan förbättras genom en ny process eller ett annat arbetsflöde? Kanske har du redan en app som du vill effektivisera, eller så har du bara en känsla av att något i din verksamhet skulle kunna förenklas eller förbättras, men vet inte vad, hur, eller på vilket sätt?

Oavsett vad du har för utgångspunkt så kan vi hjälpa dig i hela processen med vår lösning Apple Practice. Med vår hjälp får du en komplett, användarvänlig och modern lösning som gör livet enklare för dina kunder, leverantörer eller medarbetare.

Uppfyll verksamhetens fulla potential med 5 enkla steg

Genom att kombinera vår erfarenhet av många olika utvecklingsprojekt med vår mycket väl beprövade lösning Apple Practice kan du vara säker på att du får ett tryggt och säkert genomförande på vägen till målet – att nå din verksamhets fulla potential.

Alla våra projekt följer fem enkla steg. Så här fungerar det:

Så här fungerar processen:

  1. Du har ett behov av att effektivisera något i din verksamhet
  2. På en workshop analyserar vi tillsammans detta behov, vad som kan effektiviseras och listar möjliga vägar framåt.
  3. Vi testar och bevisar funktionalitet.
  4. Vi levererar den applösning som löser ert behov av effektivisering.
  5. Vi levererar en infrastruktur som underlättar er dagliga verksamhet utifrån definierat behov.

Händer håller en Apple Macbook

Våra workshops för att komma igång

Effektivisera digitalt

Denna workshop hjälper dig identifiera vilka av organisationens arbetsprocesser, eller områden som skulle kunna effektiviseras och digitaliseras, samt hur du bör prioritera bland dessa.

Behovsanpassad app

Denna workshop hjälper dig att definiera dina krav på en digital lösning samt tänkbara vägar framåt, samt hur dessa vägar kan realiseras för det område eller den arbetsprocess som definierats.

Apple Practice i praktiken

Äldreomsorgen
Med några knapptryck på plattan kommer hemtjänstvårdaren åt schema, kartor och den information om vårdtagaren som hen behöver under dagens arbetspass.
Uppgifter som hen tidigare hade utskrivna
på papper finns nu samlade i appen som utvecklats av Atea.
Den effektiviserade transportindustrin
Det finns stora besparingar att nå olika typer av branscher genom att digitalisera verksamheten. Ett exempel är transportindustrin som enkelt kan omvandla olika manuella processer till moderna verktyg med modern teknik.
Retail/Handel
Sättet som vi konsumerar förändras i mycket hög takt. Kampen om konsumenterna hårdnar och det gäller att dra nytta av modern teknik. Vi hjälper till med att se hur ditt företag kan utvecklas.
Har du ett behov av att utveckla din verksamhet?
På en workshop analyserar Atea och Ni tillsammans detta behov, vad som kan effektiviseras och listar möjliga vägar framåt. Beroende på ert nuläge finns några vägar framåt mot en effektivare verksamhet.
Apputveckling
Baserat på slutsatser efter genomförd workshop tar vi på Atea fram en behovsanpassad app. Våra erfarna utvecklare jobbar nära Er som kund i en modell som säkerställer att ni har kostnads- och kvalitetskontroll.
Tillbaka till Apple i din verksamhet