Laddar meny

Om Atea Sustainability Focus

Hela världen tittar på Sveriges och Nordens arbete med hållbarhetsfrågor inom it. Ingen annanstans ställer konsumenter och inköpsorganisationer lika höga krav när det gäller miljömässig och social hållbarhet kopplat till it.

Detta faktum vill vi dra nytta av för att sprida det framgångsrika svenska och nordiska sättet att arbeta med frågorna till hela den globala it-industrin.

Med Atea Sustainability Focus påskyndar och underlättar vi hållbarhetsarbetet samtidigt som vi uppnår ett tydligt globalt fokus på hållbarhetsfrågorna.

Sommaren 2017 bjöd vi in nordiska it-avdelningar att svara på en kundenkät där de fick chans att berätta vilka områden som är viktigast för dem inom hållbarhetsområdet. Svaren sammanställdes av ett Advisory Board bestående av representanter från nordiska företag och organisationer som är ledande inom hållbarhet och digitalisering. Advisory Board har sedan formulerat en rapport som överlämnades till Responsible Business Alliance, RBA i februari 2018.

Genom ett årligt Sustainability Focus kommer nordiska it-avdelningar steg för steg att höja ribban inom det globala hållbarhetsarbetet.

Fördjupning

Här kan du läsa med om Atea Sustainability Focus i nerladdningsbart format. Klicka på bilden nedan.

För mer information kontakta
Ebba Sang
Projektledare
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer