Hoppa till huvudinnehåll

Apple i din verksamhet

Atea är Apple Authorised Enterprise Reseller. Till oss kan du vända dig oavsett vad du behöver rörande Apple.

 
Vi har tjänster för alla Apples produkter inklusive; livscykelhantering, finansiering, säkerhet, support, och teknisk kunskap för driftsättning av iPhone, iPad och Mac i alla verksamheter.

Vår specialitet är att hjälpa kunder att utveckla sin verksamhet med hjälp av Apple plattformen.

Tack vare många års erfarenhet av att utveckla appar och har vi hjälpt organisationer och företag med appbaserade lösningar som digitaliserat och effektiviserat deras verksamhet. Vi är övertygade om att även du kan göra detta. 

Alla borde få välja it-prylar efter tycke och smak.

Alla borde få välja Apple på jobbet

Tre personer med Apple produkter

Få hjälp hela vägen

Är du nyfiken på hur din verksamhet kan digitaliseras? Då har vi rätt lösning för dig, Apple Practice.

Oavsett vad du har för utgångspunkt så kan vi hjälpa dig i hela processen. Resultatet blir en komplett och användarvänlig modern lösning som gör livet enklare för dina kunder, leverantörer eller medarbetare.

Fördjupa dig om Apple Practice

Apple i skolan

Släpp elevernas produktivitet och kreativitet fri

Våra barn och ungdomar måste kunna navigera i det tekniska 2020-talet. Med en Apple-enhet får eleverna en solid uppsättning lärande verktyg mellan sina händer. De kan kommunicera, samarbeta och ansluta till externa enheter. Med Apples kreativa verktyg och kodningsprogram ger vi eleverna verktyg för att agera i den nya världen.

Läs om Apple i skolan
Två leende kvinnor framför en Macbook

Låt medarbetarna välja dator själva

Tänk dig en arbetsgivare som säger: ”Vi kan tyvärr inte att låta dig äta vegetariskt här. Vi är så inkörda på traditionella kötträtter.” Stelbent? Kanske det. Men å andra sidan – är det inte så många arbetsgivare ofta gör när det gäller valet av datorer, och därmed lägger hinder i vägen för verksamhetens utveckling?

Läs om fritt val

Så kan rätt verktyg göra oss mer produktiva

Att utforma en kreativ och produktiv arbetsplats handlar inte så mycket om möbler, ljusinsläpp eller att välja rätt produkter. Det handlar snarare om att förstå vad som gör varje medarbetare mer produktiv och kreativ.

Om Jesper har stenkoll på produkterna och de tekniska lösningarna, så funderar kollegan Björn Barrögård mer på beteenden, koncept och arbetsplatsen som helhet. Just nu brottas han med att få fler ledare att upptäcka vinsterna med att utgå från medarbetarnas behov när de förändrar arbetsplatsen eller ska köpa nya produkter. 

Effektivisera med appar

Börja effektivisera och digitalisera din verksamhet med våra färdiga lösningar.

Vi har genom åren tagit fram ett antal lösningar som hjälpt många av våra kunder att jobba effektivare. Dessa är enkla för dig att ta del av då vi har paketerat dem på ett smart sätt.

Här finns till exempel lösningar för rumsbokning, att skapa papperslösa möten eller skapa ökad kvalitet i hemvården.

Apple + Cisco

Apple och Cisco har ett djupt samarbete vilket ger dig fantastiska möjligheter att ge alla användare en bättre upplevelse.

Tillsammans har de hjälpt varandra att bland annat se till att följande tre områden möjliggjorts på ett användarvänligt sätt:

  • Optimering av wifi-anslutningar
  • Möjlighet att prioritera verksamhetsnära Appar
  • Integrera röst- och samarbetsfunktioner i iOS

Med vår unika kompetens på Apple och Cisco levererar vi den bästa lösningen, anpassad efter dina behov.

Cisco har lett varje steg av den trådlösa revolutionen sedan trådlöst blev möjligt. De har inte bara levererat den bästa wifi-tekniken, utan även den bästa slutanvändarupplevelsen.

Atea, Apple och hållbarhet

Miljö och hållbarhet står verkligen i fokus för Atea och vi är övertygade om att det är viktigt även för er. Apple är en av de tillverkare som har kommit absolut längst i sitt miljöarbete och därför är det naturligt för oss att ha ett djupt samarbete med dem. Vi känner oss trygga i att rekommendera deras produkter.

Fördjupning

Här kan du läsa med om Atea Sustainability Focus

Här kan du läsa mer om Apples miljöfokus

Köp dina Apple-produkter hos oss