Hoppa till huvudinnehåll
Atea i Malmö består av drygt 350 medarbetare med bred erfarenhet av innovation och it-lösningar. På vårt kontor hittar du ett gäng härliga individer med en rad olika kompetenser. Gemensamt för oss alla är att vi brinner för det vi gör, älskar att få ta ansvar och arbeta tillsammans som ett lag.

I Malmö bygger vi Sverige med it genom att ligga i framkant med värdeskapande rådgivning, kvalitativa leveranser och it-lösningar anpassade för kundens behov. Vi vill göra det på ett ansvarsfullt sätt som tar hänsyn till sociala aspekter, vår miljö och framtida generationer. Vi vill även vara det självklara valet både för våra kunder, partners och medarbetare. 

Läs mer om Atea | Konsult på AteaSpontanansökan & praktik

Adressuppgifter

Pildammsvägen 6b
211 46 Malmö ​

Lokala kontaktpersoner

Emilia Lantz
Emilia Lantz
Tf Regionchef Syd
Skicka e-post
Johan Möllerstedt
Johan Möllerstedt
Platschef
Skicka e-post
Anna Kolvik
Anna Kolvik
Rekrytering, praktik
Skicka e-post
Jelena Pajovic
Jelena Pajovic
Facility Manager
Skicka e-post
Åsa Friberg
Åsa Friberg
Marknadsprojektledare
Skicka e-post
Erik Hygert
Erik Hygert
Chef Affärsstöd
Skicka e-post

 

Hej student!

Möjligheter till praktik och examensarbete utannonseras på vår karriärsida, men har du frågor eller funderingar så ta gärna kontakt med Anna Kolvik Kiotseridis, Talent Acquisition Partner.

E-post: anna.kolvik-kiotseridis@atea.se Telefon: +46 (0)40 626 54 15 

För att se våra aktuella lediga tjänster i Region Syd, scrolla lite längre ner på denna sida.

Varför är Atea The Place To Be?

The place to be

Det är viktigt att du som it-specialist har rätt förutsättningar i ditt arbete och har bra harmoni mellan jobb och fritid. Därför att vi tagit fram ett antal förmåner som vi tror på. Ateas framgångsfaktor är våra medarbetares insatser och kompetenser. För att hålla oss ajour inom vår snabbt utvecklande bransch vill vi stötta våra medarbetares utveckling.

Våra förmåner | Vår företagskultur | Vårt hållbarhetsarbete

Titta in på vårt kontor i Malmö

Varför Atea

Vassa konsulter

Med våra 1 000 konsulter och 4 500 certifieringar är vi en ledande leverantör inom teknik, infrastruktur och systemintegration. Genom vår breda och djupa expertis kan vi hjälpa dig som kund att utforma, implementera, driva och underhålla den it-infrastruktur som ditt företag behöver och är beroende av.

Ansvarstagande

För oss är det viktigt att skapa digital lösningar som både är hållbara och effektiva. Atea vill stötta samhället i att ta tillvara de möjligheter som finns och samtidigt med våra hållbarhetsinitiativ adressera de utmaningar som it-branschen har.

Ett starkt lag

Vi har strategiska partnerskap med tio ledande globala it-leverantörer; Apple, Cisco, Citrix, Dell Technology, HP, Hewlett Packard Enterprise, IBM, Lenovo, Microsoft och VMware. Det ger din verksamhet tillgång till ett komplett och aktuellt produkt- och tjänsteerbjudande.

Hur hänger allt ihop?

Kontoret i Malmö

Kontakta oss

Vill du boka möte med oss?

Har du frågor eller fundering runt digitalisering av din verksamhet? Vi ger dig gärna råd och hjälp på vägen.

?