Hoppa till huvudinnehåll
Tillbaka till Våra kontor

Atea i Malmö

Atea i Malmö består av drygt 200 medarbetare med bred erfarenhet av innovation och it-lösningar. På vårt kontor hittar du ett gäng härliga individer med en rad olika kompetenser. Gemensamt för oss alla är att vi brinner för det vi gör, älskar att få ta ansvar och arbeta tillsammans som ett lag.

I Malmö bygger vi Sverige med it genom att ligga i framkant med värdeskapande rådgivning, kvalitativa leveranser och it-lösningar anpassade för kundens behov. Vi vill göra det på ett ansvarsfullt sätt som tar hänsyn till sociala aspekter, vår miljö och framtida generationer. Vi vill även vara det självklara valet både för våra kunder, partners och medarbetare. 

Läs mer om Atea | Våra tjänster och lösningar | Hållbar it | Konsult på Atea

Adressuppgifter

Pildammsvägen 6b
211 46 Malmö ​

Lokala kontaktpersoner

Emilia Lantz
Tf Regionchef Syd
emilia.lantz@atea.se
Johan Möllerstedt
Johan Möllerstedt
Platschef
johan.mollerstedt@atea.se
Jelena Pajovic
Facility Manager
Jelena.Pajovic@atea.se
Åsa Friberg
Åsa Friberg
Marknadskoordinator
asa.friberg@atea.se
Erik
Erik Hygert
Chef Affärsstöd
erik.hygert@atea.se

Varför är Atea The Place To Be?

Richard och Henrik

Mentorskap - en väg till utveckling

Många mentorskap bygger på idén att en rutinerad senior person vägleder en som är mer junior inom ett specifikt område. Så var också tanken när Richard Hagerwald blev mentor åt Henrik Jönsson – men relationen utvecklades snart till något annat:

– Vem som är mentor och vem som är adept idag är oklart, säger Richard.
– Vårt kunskapsutbyte sker växelvis, säger Henrik.

Nyfiken på våra konsultrollen?

Din framtid som konsult på Atea

Vill du arbeta i teknikens framkant och utvecklas tillsammans med de bästa specialisterna?

Att börja som konsult på Atea är ett stort beslut för dig men också ett stort ansvar för oss. Du kommer att ingå i ett lag på 1500 specialister men det är dina möjligheter och din individuella utvecklingspotential som tas tillvara.

👉 Är du nyfiken på hur det är att jobba på Atea? Missa då inte intervjuerna med våra it-specialister.

Varför Atea

Vassa konsulter

Med våra 1 000 konsulter och 4 500 certifieringar är vi en ledande leverantör inom teknik, infrastruktur och systemintegration. Genom vår breda och djupa expertis kan vi hjälpa dig som kund att utforma, implementera, driva och underhålla den it-infrastruktur som ditt företag behöver och är beroende av.

Ansvarstagande

För oss är det viktigt att skapa digital lösningar som både är hållbara och effektiva. Atea vill stötta samhället i att ta tillvara de möjligheter som finns och samtidigt med våra hållbarhetsinitiativ adressera de utmaningar som it-branschen har.

Ett starkt lag

Vi har strategiska partnerskap med tio ledande globala it-leverantörer; Apple, Cisco, Citrix, Dell Technology, HP, Hewlett Packard Enterprise, IBM, Lenovo, Microsoft och VMware. Det ger din verksamhet tillgång till ett komplett och aktuellt produkt- och tjänsteerbjudande.

Kontakta oss

Vill du boka möte med oss?

Har du frågor eller fundering runt digitalisering av din verksamhet? Vi ger dig gärna råd och hjälp på vägen.

?