Tillbaka till Karriär

Din framtid som konsult på Atea

Vill du arbeta i teknikens framkant och utvecklas tillsammans med de bästa specialisterna? Välkommen i laget.

Att börja som konsult på Atea är ett stort beslut för dig men också ett stort ansvar för oss. Du kommer att ingå i ett lag på 1500 specialister men det är dina möjligheter och din individuella utvecklingspotential som tas tillvara.

💡 För att du som it-specialist ska bibehålla och utöka dina kunskaper investerar vi mycket tid, själ och hjärta i ständig utveckling. Varje specialist har personliga utbildnings- och utvecklingsplaner som vi följer upp löpande tillsammans, för att du ska få bästa möjliga kompetensutveckling.

 💕Att vi har roligt på jobbet och att alla trivs är och har alltid varit viktigt för oss. Vi satsar därför på aktiviteter som knyter oss samman som lag. Alltifrån en spontan after work, en aktivitetsdag med hela familjen eller en nationell kick-off där alla på Atea samlas för en heldag tillsammans.

👉 Är du nyfiken på hur det är att jobba på Atea? Missa då inte intervjuerna med våra it-specialister.

Se alla lediga jobb just nu

"Här finns plats för kreativitet och snabba beslut".

It-konsult på Atea

Lyssna till Fredrik Nilsson, konsultchef om hur Ateas värderingar genomsyrar ledarskapet. 

”Här får jag utvecklas på flera nivåer”

Mattias Bruhn har rollen som it-arkitekt

Att lösa kundens utmaningar, sätta sig in i olika branscher och bolla idéer med kompetenta kollegor. Det är några saker som gör att Mattias Bruhn stortrivs som it-arkitekt.  ”Jag är nyfiken som person och vill ha ett jobb där jag kan utvecklas. Och det kan jag verkligen på Atea.”

Nyfiken på it-arkitekten

”Vi är bryggan mellan it och verksamheten”

Marika Johansson jobbar som produktivitetskonsult

Marika Johansson har gått från beteendevetare till produktivitetskonsult och har idag ett jobb där hon får utlopp för sin passion: Att leda och stötta företag i förändring, hela vägen. "Jag tolkar verksamhetens behov och hittar de bästa lösningarna."

Nyfiken på produktivitetskonsulten

The place to be

Det är viktigt att du som it-specialist har rätt förutsättningar i ditt arbete  och har bra harmoni mellan jobb och fritid. Därför att vi tagit fram ett antal förmåner som vi tror på.  

Vi vill:
  • se dig utvecklas
  • ge dig rätt ersättning
  • att du ska må bra
  • hjälpa dig till ett lägre klimatavtryck
  • hjälpa dig med balans i livet
  • trygga din framtid

Läs mer om våra förmåner

”Den som är driven kan nå hur långt som helst”

Viktor Hedberg har rollen som systemkonsult

Viktor Hedberg längtade efter ett arbete där han kunde få utlopp för sin fulla potential, arbeta med stimulerande arbetsuppgifter och utveckla sin kompetens. Som systemkonsult på Atea har han hittat rätt. ”Här sätter du själv gränserna, vill du, så kan du nå hur långt som helst”.

Nyfiken på systemkonsulten

”Mixen av tillit och höga förväntningar är utvecklande”

Shahrouz Esmailpour Lahiji jobbar som senior datacenterkonsult 

Som senior datacenterkonsult spelar Shahrouz Esmailpour Lahiji en avgörande roll för att säkerställa framgångsrika leveranser till Ateas kunder. "Rollen som datacenterkonsult handlar främst om att hjälpa kunder implementera it-lösningar som hjälper dem att utveckla affären. Seniorkonsulterna avgör oftast hur smidig övergången mellan det gamla och nya systemet blir, vilket också påverkar hur nöjd kunden blir." 

Nyfiken på datacenterkonsulten

Digitalt nätverk

För att vi ska dra nytta av kraften i vår konsultorganisation satsar vi på erfarenhetsutbyte genom våra unika kompetensforum. Det är ett digitalt nätverk där alla våra konsulter och specialister på Atea dagligen diskuterar kunders utmaningar, olika lösningar, ger varandra tips,  motivation och gemensamt hittar bästa laget för aktuella uppdrag.

Fysiska mötesplatser

Att träffa kollegor för att inspirera och lära av varandra är något som vi tycker är viktigt. Därför arrangerar vi varje år en mängd olika forum, själva eller tillsammans med kunder eller strategiska partners. Forumen är ofta inriktade på en specifik teknologi, en särskild plattform eller ett lösningsområde.

Vad gör jobbet meningsfullt?

Tillbaka till Karriär
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer