Tillbaka till Karriär

Din framtid som konsult på Atea

Vill du arbeta i teknikens framkant och utvecklas tillsammans med de bästa specialisterna? Välkommen i laget.

På tredje plats 🌟
Vi placerar oss på en tredjeplats när det gäller att skapa kundvärde genom våra konsulttjänster, enligt en färsk undersökning om leverantörskvalitet gjord av Radar Ecosystem Specialists. Vi är stolta över att ha tagit oss in på listan och nu tar vi sikte på förstaplatsen 2020.  
Kika in här

Äldrevården i Sverige kommer att sakna 160 000 anställda redan år 2035.
Frågan är inte om robotar ska hjälpa till i vården utan hur vi ska använda oss av dem, skriver Malin Sölsnaes, chef för äldreomsorg på Atea. 
Läs debattaren på SvD

Från teknikkonsult till projektledare

Om du vill utvecklas på Atea så finns det alla möjligheter, det är bara du själv som sätter begränsningarna.

Lyssna till Aleksandar Tadic, konsultchef och Linus Dufvenberg, projektledare om vägen hur resan kan se ut från teknikkonsult till projektledare.

Möt våra specialister!

”Mixen av tillit och höga förväntningar är utvecklande”

Drömmen om en it-karriär föddes i Iran och blev verklig i Sverige. Som senior datacenterkonsult spelar Shahrouz Esmailpour Lahiji en avgörande roll för att säkerställa framgångsrika leveranser till Ateas kunder. Förra året prisades han som Rising Star under VMware Awards i Barcelona. Möt Shahrouz

 

Viktor Hedberg systemkonsult på Atea: ”Den som är driven kan nå hur långt som helst”

Viktor Hedberg längtade efter ett arbete där han kunde få utlopp för sin fulla potential, arbeta med stimulerande arbetsuppgifter och utveckla sin kompetens. Som systemkonsult på Atea har han hittat rätt. ”Här sätter du själv gränserna, vill du, så kan du nå hur långt som helst”. Möt Viktor

It-konsulten Marika Johansson älskar att driva förändring: ”Vi är bryggan mellan it och verksamheten”

Marika Johansson växte upp i byn Vittangi, några mil utanför Kiruna. I dag arbetar hon som produktivitetskonsult på Atea i Göteborg. Ett jobb där hon får utlopp för sin passion: Att leda och stötta företag i förändring, hela vägen. Möt Marika

Mattias Bruhn, it-arkitekt på Atea: ”Här får jag utvecklas på flera nivåer”

Att lösa kundens utmaningar, sätta sig in i olika branscher och bolla idéer med kompetenta kollegor. Det är några saker som gör att Mattias Bruhn stortrivs som it-arkitekt. ”Jag är nyfiken som person och vill ha ett jobb där jag kan utvecklas. Och det kan jag verkligen på Atea.” Möt Mattias

"Här finns plats för kreativitet och snabba beslut".

It-konsult på Atea

Lyssna till Fredrik Nilsson, konsultchef om hur Ateas värderingar genomsyrar ledarskapet. 

Vill du arbeta i teknikens framkant och utvecklas tillsammans med de bästa specialisterna?

Att börja som konsult på Atea är ett stort beslut för dig men också ett stort ansvar för oss. Du kommer att ingå i ett lag på 1500 specialister men det är dina möjligheter och din individuella utvecklingspotential som tas tillvara.

Se våra lediga tjänster

Vad gör jobbet meningsfullt?

The place to be

Det är viktigt att du som it-specialist har rätt förutsättningar i ditt arbete  och har bra harmoni mellan jobb och fritid. Därför att vi tagit fram ett antal förmåner som vi tror på.  

Vi vill:
  • se dig utvecklas
  • ge dig rätt ersättning
  • att du ska må bra
  • hjälpa dig till ett lägre klimatavtryck
  • hjälpa dig med balans i livet
  • trygga din framtid

Läs mer om våra förmåner

Digitalt nätverk

För att vi ska dra nytta av kraften i vår konsultorganisation satsar vi på erfarenhetsutbyte genom våra unika kompetensforum. Det är ett digitalt nätverk där alla våra konsulter och specialister på Atea dagligen diskuterar kunders utmaningar, olika lösningar, ger varandra tips,  motivation och gemensamt hittar bästa laget för aktuella uppdrag.

Fysiska mötesplatser

Att träffa kollegor för att inspirera och lära av varandra är något som vi tycker är viktigt. Därför arrangerar vi varje år en mängd olika forum, själva eller tillsammans med kunder eller strategiska partners. Forumen är ofta inriktade på en specifik teknologi, en särskild plattform eller ett lösningsområde.

Tillbaka till Karriär
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer