Tillbaka till Karriär

Din framtid som konsult på Atea

Vill du arbeta i teknikens framkant och utvecklas tillsammans med de bästa specialisterna? Välkommen i laget.

"En viktig del är att förstå kundens nuläge, behov och anpassa sig till kundens verklighet”

Vi träffade Christian Sääf, produktivitetskonsult för att lära känna honom och lyssna in hans tankar kring produktivitetskonsultens roll och höra om hans framtidsspaningar kring livet efter covid-19.

Som produktivitetskonsult behöver jag se till att jag är uppdaterad inom det senaste och då blir utbildning en naturlig del av arbetet. Kunderna ska känna sig trygga med att de får den kompetens som de behöver.

När jag kliver in som produktivitetskonsult hos en kund så vill jag inspirera och skapa förtroende. Jag vill att de ska veta att jag har förberett mig väl och vet vad jag pratar om.

 

”Jag är där för att hjälpa dem att växa, se möjligheterna och se till att de också förverkligas.”

Möt Christian Sääf, produktivitetskonsult

”Vi bidrar med perspektiv och riktning"

Richard Wikberg och Björn Odelfalk specialister på it- och informationssäkerhet är två synnerligen erfarna konsulter som har arbetat med många företag och organisationer.

Tekniska lösningar var inte prio ett när Borlänge kommun inledde arbetet för en stärkt it- och informationssäkerhet. För att lyckas behövde man ta ett större grepp. Redan under det första mötet insåg Richard och Björn att uppdraget skulle bli både lärorikt och framgångsrikt.

Möt våra specialister på it- och informationssäkerhet

”Att jobba datadrivet handlar om nyfikenhet, mod och affärsnytta”

Camilla Arenhäll, konsultchef, Information Management är en av Ateas mest rutinerade experter inom området Analytics.

Camilla träffade våra andra experter inom området, Johan Ripgården och Steve Binning – för att prata om analytics och värdet av att bli mer datadriven. Att landa i en gemensam bild av nuläget för att kunna fatta avgörande beslut om framtiden. Det är två av de främsta fördelarna med att vara datadriven.

Läs hela artikeln

 

 

 

 

"Lyhördhet och förmågan att förstå är avgörande”

It-arkitekt på Atea

Lyssna till Jenny Sandberg, it-arkitekt, hur hon tillsammans med sina kollegor hjälper kunder att få verksamheten och it att möta varandra och tillsammans sätta en strategisk plan.

Från teknikkonsult till projektledare

Om du vill utvecklas på Atea så finns det alla möjligheter, det är bara du själv som sätter begränsningarna.

Lyssna till Aleksandar Tadic, konsultchef och Linus Dufvenberg, projektledare om vägen hur resan kan se ut från teknikkonsult till projektledare.

Vill du arbeta i teknikens framkant och utvecklas tillsammans med de bästa specialisterna?

Att börja som konsult på Atea är ett stort beslut för dig men också ett stort ansvar för oss. Du kommer att ingå i ett lag på 1500 specialister men det är dina möjligheter och din individuella utvecklingspotential som tas tillvara.

Se våra lediga tjänster

"Här finns plats för kreativitet och snabba beslut".

The place to be

Det är viktigt att du som it-specialist har rätt förutsättningar i ditt arbete  och har bra harmoni mellan jobb och fritid. Därför att vi tagit fram ett antal förmåner som vi tror på.  

Vi vill:
  • se dig utvecklas
  • ge dig rätt ersättning
  • att du ska må bra
  • hjälpa dig till ett lägre klimatavtryck
  • hjälpa dig med balans i livet
  • trygga din framtid

Läs mer om våra förmåner

Digitalt nätverk

För att vi ska dra nytta av kraften i vår konsultorganisation satsar vi på erfarenhetsutbyte genom våra unika kompetensforum. Det är ett digitalt nätverk där alla våra konsulter och specialister på Atea dagligen diskuterar kunders utmaningar, olika lösningar, ger varandra tips,  motivation och gemensamt hittar bästa laget för aktuella uppdrag.

Fysiska mötesplatser

Att träffa kollegor för att inspirera och lära av varandra är något som vi tycker är viktigt. Därför arrangerar vi varje år en mängd olika forum, själva eller tillsammans med kunder eller strategiska partners. Forumen är ofta inriktade på en specifik teknologi, en särskild plattform eller ett lösningsområde.

Tillbaka till Karriär
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer