Tillbaka till Karriär

Din framtid som konsult på Atea

Vill du arbeta i teknikens framkant och utvecklas tillsammans med de bästa specialisterna? Välkommen i laget.

Ökat intresse för analytics

Elin Johansson, Business Intelligence Specialist märker att det finns ett växande intresse för Business Intelligence och området Analytics från både privata och offentliga organisationer, olika branscher och funktioner. Elin är en av de medarbetare som tog fram Klimat BI och som arbetar med verktyget dagligen.

Elin Johansson

”Traditionellt har det varit ekonomifunktionen som nyttjat tekniken, men nu är det allt fler marknadsavdelningar, sälj- och it-funktioner som kontaktar oss. Det kan handla om allt ifrån att göra en enkel rapport till att driva en större transformation baserat på det data som analyseras."

Läs artikeln Analysverktyg hjälper Atea att jobba strategiskt med hållbarhet

Nyheter

”Idag driver verksamheten utveckling och digitalisering framåt”

"Vi befinner oss i en spännande tid när inte bara it-avdelningen ser möjligheterna med teknik, utan verksamhetschefen spelar en avgörande roll. Sverige har en väl utbyggd it-infrastruktur och vi är välutbildade jämfört med många andra länder. Men vi är inte vana att tänka användardrivet, särskilt inte i offentlig sektor och medelstora bolag som kan ha svårare att prioritera utvecklingsprojekt."

Daniel Ehnhage, Affärsområdeschef Information Management

Läs mer här

 

Arbeta i teknikens framkant och utvecklas tillsammans med de bästa specialisterna

Att börja som konsult på Atea är ett stort beslut för dig men också ett stort ansvar för oss. Du kommer att ingå i ett lag på 1 500 specialister men det är dina möjligheter och din individuella utvecklingspotential som tas tillvara.

Vill du arbeta i teknikens framkant och utvecklas tillsammans med de bästa specialisterna?

Att börja som konsult på Atea är ett stort beslut för dig men också ett stort ansvar för oss. Du kommer att ingå i ett lag på 1 500 specialister men det är dina möjligheter och din individuella utvecklingspotential som tas tillvara.

Se våra lediga tjänster

Inspireras och lär av varandra

Inner Circle

För dig som brinner extra för en specifik tillverkare, partner eller fokusområde driver vi ett antal olika Inner Circles. Där syftet är att knyta ihop distributör, tillverkare och Atea. Vi tillsammans skapar ett forum för både sälj och konsult som sker digitalt och blandat med fysiska träffar.

Digitalt nätverk

För att vi ska dra nytta av kraften i vår konsultorganisation satsar vi på erfarenhetsutbyte genom våra unika kompetensforum. Det är ett digitalt nätverk där alla våra konsulter och specialister på Atea dagligen diskuterar kunders utmaningar, olika lösningar, ger varandra tips,  motivation och gemensamt hittar bästa laget för aktuella uppdrag.

Fysiska mötesplatser

Att träffa kollegor för att inspirera och lära av varandra är något som vi tycker är viktigt. Därför arrangerar vi varje år en mängd olika forum, själva eller tillsammans med kunder eller strategiska partners. Forumen är ofta inriktade på en specifik teknologi, en särskild plattform eller ett lösningsområde.

"Lyhördhet och förmågan att förstå är avgörande”

It-arkitekt på Atea

Lyssna till Jenny Sandberg, it-arkitekt, hur hon tillsammans med sina kollegor hjälper kunder att få verksamheten och it att möta varandra och tillsammans sätta en strategisk plan.

"Här finns plats för kreativitet och snabba beslut".

The place to be

Det är viktigt att du som it-specialist har rätt förutsättningar i ditt arbete  och har bra harmoni mellan jobb och fritid. Därför att vi tagit fram ett antal förmåner som vi tror på.  

Vi vill:
  • se dig utvecklas
  • ge dig rätt ersättning
  • att du ska må bra
  • hjälpa dig till ett lägre klimatavtryck
  • hjälpa dig med balans i livet
  • trygga din framtid

Läs mer om våra förmåner

Tillbaka till Karriär
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer