Tillbaka till Om Atea

Det här är vi

Atea TP2B

Vår vision - Atea TP2B

Vi har en stark företagskultur med tydliga värderingar och laganda. Dagligen utmanar vi  oss själva, partners, kunder och samhället i stort. Våra medarbetare får vara med och göra skillnad.​ Atea ska vara The place to be, för oss medarbetare, våra kunder och våra partners. Det finns bara ett sätt att lyckas. Vi skapar det tillsammans. Varje dag. 

Skog

Vår mission - Vi bygger Sverige med it

Vi har förmånen att leva i ett av världens finaste länder. Men vi på Atea vill mer. Som specialister inom it-infrastruktur tänker vi vara med och forma ett ännu bättre Sverige. Tillsammans med våra kunder ska vi utveckla lösningar som nästa generation kan känna sig stolta över.​ 

It är en del av hela vårt samhälle och spelar en avgörande roll när vi ska utveckla Sverige vidare. Vi tänker på vad it kan innebära för barn med inlärningssvårigheter, vi tänker på vad en it-infrastruktur i världsklass kan innebära för svensk exportindustri, vi tänker på jobben, vården och omsorgen, alla små entreprenörer och på kulturen. Kort sagt alla har glädje av it varje dag. På Atea är vi stolta över att få spela vår roll i allt detta. 

Vi lever efter våra värderingar som är en central del i vår företagskultur. De är våra ledstjärnor som genomsyrar vår vardag, i möten med våra kunder, partners och kollegor.

Vi tar personligt ansvar

​Vi agerar alltid ansvarsfullt. Dagligen får, ger och tar vi ansvar, både i det stora och i det lilla.

  • Vi vill ständigt bli bättre på det vi gör och tar ansvar för att utveckla vår kompetens och växa på det personliga planet.
  • Vi tänker i nya banor och utmanar kunder och partners för att hitta de bästa lösningarna
  • Tid är pengar och vi tar ansvar för att ha ett stort inslag av tempo i allt vi gör

Att alltid ta ansvar, i med och i motgång, kräver en stark karaktär. Med tiden vinner ett ansvarsfullt beteende både kundernas och kollegornas förtroende. En eftertraktad tillgång, inte minst i vår bransch.

Vi sätter laget framför jaget

Vi eftersträvar alltid ett bra samspel mellan kollegor, kunder och partners.

  • ​Vi delar med oss av våra kunskaper och erfarenheter
  • Vi hjälps åt i vardagen och jobbar tillsammans mot gemensamma mål
  • Vi har kul tillsammans och gläds åt varandras framgångar

Ska ett lag fungera krävs tillit. Det skapar vi tillsammans genom de val vi gör i vardagen och vårt agerande. När vi lyckas gynnar det inte bara oss själva utan även våra kunder. 

Vi brinner för det vi gör

Vi brinner för det vi gör och engagerar oss alltid med full kraft i de utmaningar vi möter i vardagen.

  • Vi bygger långsiktiga kundrelationer så att vi bättre kan förstå och lösa våra kunders behov
  • Vi engagerar oss i kundens utmaningar i syfte att göra våra kunder framgångsrika
  • Vi engagerar oss i de vardagliga uppgifter som bidrar till allas trivsel

Vårt engagemang innebär att vi, förutom kunskap och tid, lägger själ och hjärta i vårt arbete. Belöningen är inspirerade medarbetare och nöjda kunder. Och självklart den egna arbetsglädjen.

Tillbaka till Om Atea
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer