Senior IT-projektledare

Uppsala
2024-04-30

Är du en naturlig relationsbyggare med solid teknikförståelse? Vill du ingå i ett team av världsklass? Vi bygger nu upp vår projektavdelning och letar efter en ny Projektledare till Atea Uppsala. I denna roll ges du möjlighet att arbeta tillsammans med mycket kompetenta konsulter för att leverera förstklassiga tjänster till våra kunder. Ta chansen att utvecklas både professionellt och som människa med oss!
 

Din roll i laget

I rollen som Projektledare blir du länken mellan kunden, vår försäljningsorganisation, våra tekniska konsulter och driftsorganisationen. Du kommer att ha ansvar för planering, delegering, övervakning och styrning av alla aspekter av ett projekt. Detta inkluderar att motivera och leda alla involverade för att bidra till att uppnå projektets mål inom definierade krav och förväntningar relaterade till tid, kostnad, kvalitet, omfång, fördelar och osäkerhet. Du kommer även ha mycket kontakt med Region Stockholms PMO för att projekten ska vara strukturerade och uppstyrda på ett bra sätt.

Du får ansvar för att:

  • Planera, leda och genomföra projekt
  • Säkerställa kvalitet och leverans i enlighet med Ateas policy
  • Koordinera resursbehov och tillgång till resurser
  • Säkerställa kontinuerlig riskhantering, förändringshantering och avvikelsehantering
  • Rapportera status om framsteg och ekonomi
  • Delta i anbudsprocesser med avseende på planering och uppskattning av projektgenomförande

Ditt team

Teamet består av 10 medarbetare med blandade roller så som projektledare, RPA-specialister, BI-konsulter och systemkonsulter. Vi är ett gäng kompetenta, drivna och ansvarstagande kollegor som jobbar tätt tillsammans och alltid ställer upp för varandra. Inom teamet är det även högt i tak och prestigelöst och vi har en bred kunskap som består av både juniora & seniora personer. Vi jobbar mycket hybrid och du förväntas kunna ta dig till olika kunder inom Uppland. 

Din närmaste chef heter Joanna Nordlund och HÄR kan du läsa på om hur hon är som ledare och vad som är viktigt för henne.

Vad vi söker hos dig

Dina personliga egenskaper är viktiga för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Vi ser att du är en person som tar ansvar för dina uppgifter, strukturerar ditt arbete självständigt och driver vidare processer. Genom din lyhördhet och kommunikationsförmåga lyckas du väl att samarbeta med andra. Du är flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du kan snabbt ändra ditt synsätt samt tillvägagångssätt. Du drivs av att sätta höga mål för dig själv och arbetar hårt för att uppnå dem. Slutligen är du motiverad och förblir jobbfokuserad samt söker aktivt utmaningar och utvecklingsmöjligheter. 

För denna tjänst ser vi även att du har:

  • Arbetat flertalet år som IT-projektledare
  • Har en bred kunskap och är väl bevandrad inom fler områden i IT-sfären
  • Kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska och engelska

Det anses vara meriterande om du har:

  • Certifiering inom IPMA eller PMI
  • Tidigare erfarenhet av att arbeta enligt ITIL eller PM3
  • Tidigare erfarenhet från konsultbranschen
  • Relevant akademisk utbildning som IT-projektledare

Vårt löfte till dig

Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it.

Dina förmåner

Nedan är ett urval av förmåner hos oss. Atea har höga ambitioner, vi vill vara The Place To Be och branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar ständigt med att, på olika sätt, verka för detta. Ateas filosofi om förmåner är att vi är ett lag och därför erbjuder vi alla medarbetare samma utbud.

  • Hybrid arbetssätt med kundens, verksamhetens & medarbetarens behov i fokus
  • Belöning via gemensam kvartalsbonus för samtliga medarbetare
  • Fokus hälsa med engagerade träningsaktiviteter & friskvårdsbidrag på 4 000kr
  • Atea Career Program med möjlighet till karriärutveckling
  • Vi utbildar våra ledare genom ett ledarskapsprogram
  • Möjlighet att bli nominerad till Atea Champions Club och få åka på en resa med andra kollegor
  • I vår medarbetarundersökning ligger vi över snittet i branschen på att tänka sig rekommendera Atea som arbetsgivare
  • Aktiespararprogram

Kontakta oss & mer information

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Joanna Nordlund, Konsultchef, via joanna.nordlund@atea.se. Alternativt Alexandra Engman, Talent Acquisition Partner, via alexandra.engman@atea.se. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum, ansök därmed redan idag! 

Nästa steg i processen består av ett kortare telefonsamtal där dina erfarenheter & kompetenser stäms av, du får även höra mer om tjänsten och ställa dina eventuella frågor. Som en kvalitativ del i vår rekryteringsprocess genomgår slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om dig som vår framtida medarbetare. 

Atea vill vara The Place To Be, den självklara platsen, för alla människor då vi värdesätter och jobbar aktivt med mångfald och inkludering. 

Varmt välkommen med din ansökan till oss!

 

Den här rekryteringen hanteras av oss på Atea och vi undanber oss därför samtal och mail från rekryterings- och bemanningsföretag.

 

#LI-HYBRID

Stolta


Följ oss i sociala medier
LinkedIn Facebook Instagram Twitter YouTube

 

Uppsala
2024-04-30