Systemkonsult inom M365/Intune

Halmstad/Halland
2024-05-31

Vill du jobba på ett företag som verkligen gör skillnad? Då är vi The Place To Be för dig! 

Är du en driven person som brinner för att leverera IT i världsklass? Då vi har tjänsten för dig! Just nu söker dig som vill jobba som Systemkonsult inom Microsoft 365 och/eller Intune i vårt specialistteam i Halland. Som konsult hos oss får du stora möjligheter att påverka din egna och Ateas framtida utveckling. På Atea har vi medarbetare som brinner för att bygga Sverige med IT, medarbetare som vill mer, tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Skicka in din ansökan idag och bli en del av landslaget i informationsteknologi! 


Atea har ett mål om att vi vill bidra till en bättre värld. Av denna anledning donerar vi pengar regelbundet till utsatta sjukhus i Kongo via vår fond Ateas Hjälpande Händer, detta gör vi både ur vår vinst samt våra fantastiska medarbetare donerar frivilligt varje månad. Vi är dessutom utnämnda till världens mest hållbara It-företag 3 år i rad. Läs mer här om vårt hållbarhetsarbete, samt läs mer här om Ateas Hjälpande Händer.
 

Din roll i laget

I rollen som Systemkonsult inom M365/Intune kommer du bemöta olika sorters kunder av varierande storlekar, både inom offentlig sektor & privat marknad. Du kommer ansvara för att hjälpa våra kunder i deras IT-miljö med bland annat installation, uppgradering, migrering, felsökning, optimering och förvaltning.  Dina arbetsdagar kommer vara väldigt mixade och ingen dag kommer vara den andra lik. Ena dagen kanske du fokuserar på grotta ner dig i kundens system och lösa problem & incidenter som uppstått, medans dagen därefter fokuserar du mer på stötta våra interna säljare och rådge våra kunder. Överlag kommer du ha ett stort ansvar som rådgivare kring Microsoft-miljöer och kommer vara involverad i hela kedjan från säljstöd, analys, design och implementation till support. Du erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och kunder. Vi bygger tillsammans rollen där vi utgår från dig och dina erfarenhet och kunskaper.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

  • Tekniska implementationer av M365 eller andra liknande system.
  • Felsöka & optimera befintliga system/miljöer.
  • Att stötta våra kunder i Halland med allt ifrån drift av befintlig infrastruktur till spännande förbättringsprojekt.
  • Att tillsammans med dina kollegor vidareutveckla våra kunder.
  • Flexibilitet i roller och uppdrag, inklusive systemförflyttningar och molnlösningar
  • Agera som stöd för säljare och stötta vid behov.

Ditt team

Ditt team består av 9 personer med varierande kompetenser och erfarenheter där det gemensamma fokuset ligger i att skapa innovativa IT-lösningar som ger våra kunder det bästa möjliga resultatet. Stämningen inom teamet är väldigt bra och alla är lättsamma och glad av sig samt alla är väldigt hjälpsamma. I helhet består kontoret i Halmstad av cirka 30 engagerade medarbetare.

Arbetet på kontoret i Halmstad är av hybrid form och teamet arbetar både hos kunderna, på kontoret och hemifrån, dessutom bor alla lite utspritt över hela Halland.
För att trivas hos oss bidrar du till stämningen som en prestigelös individ och högt i tak. Dessutom är du redo att kavla upp ärmarna när det behövs samt dela erfarenheter med varandra på regelbunden basis genom så kallade ”kompetensforum”.

Din framtida Konsultchef heter Kalle Persson och han är en ledare som jobbar aktivt nära sina konsulter och stöttar dem i sin utveckling. Han sätter stort värde på eget ansvar där ni hjälper varandra i vardagen. Ni kommer ha en tät och transparant dialog där ni strävar efter gemensamt uppsatta mål.

Vad vi söker hos dig

Som konsult hos oss lägger vi vid stor vikt dina personliga egenskaper & kompetenser. Som person har du ett  ett personligt driv och problemlösande synsätt där fokus alltid ligger på att ta fram bästa lösning till kund. Du har en positiv inställning till förändring och är flexibel utav dig. Du tycker om att skapa goda relationer och samarbetar bra med andra. Att vårda våra kunder är en naturlig del i konsultmannaskapet. Här inkluderas även att kunna se nya möjligheter ute hos kund och att kunna hjälpa kunden vidare även om behovet kanske ligger utanför ens egna kompetensområde. Vidare tänker du strategiskt, har ett brett perspektiv på frågor och besitter en god förmåga att översätta affärsbehov till tekniska lösningar. Vi tror att du är driven, du ser ett stort värde med att dela med dig av din kunskap och du tycker om att arbeta med den senaste tekniken. Slutligen tror vi att du är trygg i dig själv, prestigelös och inte rädd att kavla upp ärmarna.

För att lyckas i denna roll ser vi att du:

  • Har ett par års arbetslivserfarenhet av en liknande roll 
  • Har mycket goda kunskaper i Microsoft 365 och/eller Intune
  • Talar och skriver svenska & engelska obehindrat
  • Har B-körkort samt bil*

Det anses vara meriterande om du uppfyller något av nedanstående kriterier:

  • Goda kunskaper i Powershelll
  • Goda kunskaper i scripting/automation
  • Goda kunskaper i Entra ID
  • Relevant eftergymnasial utbildning inom M365, Intune eller liknande

*Att ha bil underlättar starkt i tjänsten, framförallt om du bor en bit bort från kontoret i Halmstad. Om du ej har egen bil idag finns möjlighet till att förhandla om personalbil.

Vårt löfte till dig

Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it.

Dina förmåner

Nedan är ett urval av förmåner hos oss. Atea har höga ambitioner, vi vill vara The Place To Be och branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar ständigt med att, på olika sätt, verka för detta. Ateas filosofi om förmåner är att vi är ett lag och därför erbjuder vi alla medarbetare samma utbud.

  • Hybrid arbetssätt med kundens, verksamhetens & medarbetarens behov i fokus
  • Belöning via gemensam kvartalsbonus för samtliga medarbetare
  • Fokus hälsa med engagerade träningsaktiviteter & friskvårdsbidrag på 4 000kr
  • Atea Career Program med möjlighet till karriärutveckling
  • Vi utbildar våra ledare genom ett ledarskapsprogram
  • Möjlighet att bli nominerad till Atea Champions Club och få åka på en resa med andra kollegor
  • I vår medarbetarundersökning ligger vi över snittet i branschen på att tänka sig rekommendera Atea som arbetsgivare
  • Aktiespararprogram

Kontakta oss & mer information

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Kalle Persson, Konsultchef, via kalle.persson@atea.se, alternativt Fanny Sandberg, Talent Acquisition Partner, via fanny.sandberg@atea.se. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum, ansök därmed redan idag!

Nästa steg i processen består av ett kortare telefonsamtal där dina erfarenheter & kompetenser stäms av, du får även höra mer om tjänsten och ställa dina eventuella frågor

Som en kvalitativ del i vår rekryteringsprocess genomgår slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om dig som vår framtida medarbetare. 

Atea vill vara The Place To Be, den självklara platsen, för alla människor då vi värdesätter och jobbar aktivt med mångfald och inkludering. 

Varmt välkommen med din ansökan till oss!

#LI-HYBRID

Stolta


Följ oss i sociala medier
LinkedIn Facebook Instagram Twitter YouTube

 

 

Halmstad/Halland
2024-05-31