Hoppa till huvudinnehåll
Tillbaka till Karriär

Bli vår nya kollega inom Analytics!

Var med och bygg Sverige med it och utvecklas tillsammans med de bästa specialisterna.

Vi storsatsar - nu anställer vi konsulter inom Analytics i alla våra regioner

 
Brinner du för att skapa datadrivna organisationer? Vill du hjälpa kunder att fatta smartare och bättre beslut från nya insikter? Tycker du om att ständigt utvecklas och lära dig nya saker? Då vill vi prata med dig!

Placering: Något av våra 34 Atea-kontor

 
Har du frågor? Kontakta gärna oss!

Camilla Arenhäll (Stockholm) camilla.arenhall@atea.se

Magnus Franzén (Väst) magnus.franzen@atea.se

Daniel Kärrholm (Syd) daniel.karrholm@atea.se

Richard Forslund (Mitt) richard.forslund@atea.se

Anders Boström (Norr) anders.bostrom@atea.se

The Place To Be

Ateas snabbväxande analyticsteam

Det här väntar dig som ny konsult

Tänk dig en startupmiljö där nästan allt är outforskat, där ingen säger ”så har vi alltid gjort” och där du får vara med i ett tidigt skede av utvecklingen. Ungefär så är det i Analytics-teamet på Atea som vuxit från 1 till 35 personer på fyra år, och som lär fortsätta att växa de kommande åren – allt i takt med digitaliseringen i samhället och ett ökat intresse för AI, machine learning, IoT och business intelligence.

Du gör skillnad i kundernas digitaliseringsresor. Just nu söker vi Analytics specialister inom AI, data management och BI. 
Nyfiken? Läs hela artikeln här

Nu anställer vi konsulter inom Analytics i alla våra regioner 

Oavsett om du är erfaren eller nyutexaminerad inom BI, AI, Data Management, IoT, arkitektur eller försäljning av Analyticsaffärer.

Du kommer tillhöra ett av våra 34 platskontor, men kunna jobba med våra offentliga och privata kunder över hela landet. Idag är vi ca 35 som jobbar med Analytics på Atea, från Kiruna i norr till Malmö i söder - och allt däremellan - men nu behöver vi bli fler. Ansök CV-löst med din LinkedIn-profil nedan så kontaktas du av respektive regionsansvariga för vidare dialog.

Ateas satsning på Analytics

Analytics har över tid vuxit till den position det har idag nämligen ett helt centralt fokusområde för organisationer oavsett storlek och bransch. Den datadrivna mognadsresan förenar alla våra kunder. 

Även om man har kommit olika långt så har de det gemensamt att alla är på väg och ingen är färdig. Tvärtom, inte minst AI har ytterligare satt fingret på värdet av data men också flyttat fram den fiktiva slutdestinationen för den datadrivna resan. Vi på Atea har nått en punkt inom Analytics där vi nu har en förmåga som gör att vi kan hjälpa kunder oavsett var i Sverige de befinner sig och genom hela deras datadrivna resor. Men, vi är inte nöjda där. Vi vill växa och bli fler och vi vill genom nya konsulter bli ännu vassare. En av de stora utmaningarna som våra kunder har är hitta rätt kompetens och vi vill därför finnas där för dem inom Analytics. 

The Place To Be

Hos oss finns det alltid möjlighet att påverka - det är vi tillsammans som bygger Sverige med it med hjälp av Analytics.

Du utgår från ett av våra 34 kontor men jobbar med spännande case i hela landet. Du får alltså vara en del av ett lag lokalt men kan också nyttja kraften i hela Ateas kompetens.

Har du lång erfarenhet av att jobba inom Analyticsområdet kommer du få möjlighet att företräda Atea på event, jobba nära våra partners, dela med dig av dina erfarenheter och vara mentor till dina kollegor. Självklart kommer du kunna ta de nyaste certifieringarna inom Analyticsverktygen och kompetensutveckla dig inom andra närliggande områden.

Är du nyare i karriären finns också alla möjligheter att utvecklas - både genom att ta certifieringar men också lära i praktiken. Du kommer jobba med erfarna kollegor i hela landet där ni lär er av varandra genom teamleveranser. Vi satsar mycket på att bygga samverkan oavsett var i Sverige du sitter genom exempelvis våra konsultnätverk Inner Circle.

 

”Jag hjälper kunderna att få nya insikter”

Den stora nyttan med data uppstår först när man förstår den. Och Svante Gradén, systemkonsult på Atea, brinner för att göra informationen mer begriplig. Hans vardag handlar om att hjälpa kunderna att förbättra verksamheten och göra den mer lönsam.

Möt Svante

 

”Så skapar vi värde med dataanalys”

Steve Binning, Business Intelligence specialist berättar om fördelarna med att bli datadriven och hur våra kunder kan bli mer faktabaserad i sina beslut. Steve ger också tips vad man bör tänka på när man väljer Business Intelligence plattform.
  

Möt Steve 

Analyticsteamet ”Vi hjälper varandra”

Daniel Strånge är lösningsarkitekt med 25-30 kundprojekt bakom sig de senaste 15 åren. Selin Yesilkayali är nyexaminerad business intelligence-specialist med målet att bli en Zlatan inom BI. De berättar hur de hjälper varandra till bättre teamleveranser.

Möt Selin och Daniel

"Ett stort värde är att vi får en sanning att utgå från"

Tillbaka till Karriär
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer