Laddar meny

Digital signering

Med digitala signaturer kan ni effektivisera signeringar av dokument och förflytta pappersprocesser till digitala processer.

Vi erbjuder tillsammans med CSign tjänsten Automatisk kontroll av firmatecknare, som antingen kan integreras i ett befintligt system eller vara en del i en digital avtalsprocess. Med denna tjänst skickas avtalet ut till den person eller de personer som i grupp är behöriga att teckna firman. Informationen hämtas från Bolagsverket och gör om det till några olika regler som sedan automatiserar tjänsten. 

Säkra digitala signaturer

Vi erbjuder digitala signaturer som fristående tjänst och som en del i en digital avtalsprocess. Digitala signaturer är lika bindande som vanliga underskrifter och ännu säkrare. När ett dokument signeras digitalt skapas ett kvitto på signaturen. Det gör att man kan se när dokumentet signerades och av vem.

Vi har byggt tjänsten på säkra och godkända digitala identifieringsmetoder vilket betyder att du kan vara säker på att det är rätt person som har skrivit under dokumentet. Dessutom lagras kvittot hos CSign som en oberoende part.

Digitala signaturer borde vara en självklarhet i varje modernt företag som månar om säkerheten i sina avtal.

Emil Nilsson
Affärsutvecklare
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer