Atea i Göteborg

Vi ser det som vårt uppdrag att bygga Sverige med it och vi vill göra det på ett ansvarsfullt sätt som tar hänsyn till sociala aspekter, vår miljö och framtida generationer. Vi vill även vara det självklara valet både för våra kunder, partners och medarbetare, helt enkelt Atea TP2B. 

Läs mer om Atea | Våra tjänster och lösningar

Adressuppgifter

Krokslätts Fabriker 14
431 37 Mölndal

Kontakta oss

Åsa Cederlund
Regionchef
asa.cederlund@atea.se
Peter Cadier
Konsultchef
peter.cadier@atea.se
Pia K Pettersson
Chef Innesälj
pia.pettersson@atea.se
Clas Hack
Senior Business Executive
clas.hack@atea.se
Madeleine Öhlin
Rekryterare
madeleine.ohlin@atea.se

Det har varit ledord i den workshop mellan Atea och Bjurfors som hållits i två dagar på Göteborgskontoret. Här har kunden samlat sina gemensamma krafter i form av it-chef samt it-koordinatorer från hela landet och blandats med Ateas säljare, specialistsäljare och konsulter.

Istället för att sätta upp mål har dagarna istället fokuserat på att checka in på de insatser som inom Q1, 6 månader och 1 år har lett till en highfive. Nu ska Atea backa upp i arbetet att ta Bjurfors it-verksamhet till nästa nivå

Ateas Accelerateprogram är skapat för dig som gillar ett högt tempo, är nyfiken och vill lära dig mycket på kort tid.

Som i många andra teknikföretag finns det på Atea ett behov av att rekrytera unga ambitiösa medarbetare som är hungriga, vill utvecklas och arbeta i ett professionellt bolag med framåtlut. I syfte att nå dessa unga medarbetare har Atea skapat Accelerateprogrammet.

Läs mer om programmet

Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer