Hoppa till huvudinnehåll
Vi ser det som vårt uppdrag att bygga Sverige med it och vi vill göra det på ett ansvarsfullt sätt som tar hänsyn till sociala aspekter, vår miljö och framtida generationer.

I Göteborg bygger vi Sverige med it genom att ligga i framkant med värdeskapande rådgivning, kvalitativa leveranser och it-lösningar anpassade för kundens behov. 

Heltäckande erbjudande inom informationsteknologi

Våra specialister hjälper dig med lösningar, från en lokalt installerad lösning till it som tjänst - det som passar din verksamhet bäst. Vi har utgått från de behov dagens verksamheter har när vi format vårt erbjudande för Information Management, Digital Workplace och Hybrid Platforms. Allt hänger ihop. Det handlar om att hitta och dra nytta av all data och använda den på rätt sätt, hur vi samverkar med varandra både i jobbet och privat och att datan görs tillgänglig och lagras säkert.

 

Adressuppgifter

Krokslätts Fabriker 14
431 37 Mölndal

Lokala kontaktpersoner

Åsa Cederlund
Åsa Cederlund
Regionchef
Skicka e-post
Henrik Cissig
Henrik Cissig
Regional Affärsområdeschef Hybrid Platforms
Skicka e-post
Matilda Kindblad
Matilda Kindblad
Regional Affärsområdeschef Digital Workplace
Skicka e-post
Theresa Utkovic
Teresa Utkovic
Regional Affärsområdeschef Information Management
Skicka e-post
Anders Jönsson
Anders Jönsson
Försäljningschef
Skicka e-post

Hitta till oss via kollektivtrafik

Hållplats: Krokslätts Fabriker, Mölndal

Bolag: Västtrafik

Spårvagn 2, 4

Buss 86, 761

Från hållplatsen tar det 1-2 minuter att gå.

Hitta till oss via bil och parkering

Atea har 5 besöksparkeringar utanför kontorets entré. Ange registreringsnummer i receptionen när du skriver in dig.

Inom området Krokslätt finns även betalparkeringar samt ett parkeringshus. Parkeringshuset finner du ca 250 meter bort från Ateas entré. Parkering betalas via appen sms-park eller via parkeringsautomaterna.

Kontakta oss

?

Varför är Atea The Place To Be?

The place to be

Det är viktigt att du som it-specialist har rätt förutsättningar i ditt arbete och har bra harmoni mellan jobb och fritid. Därför att vi tagit fram ett antal förmåner som vi tror på. Ateas framgångsfaktor är våra medarbetares insatser och kompetenser. För att hålla oss ajour inom vår snabbt utvecklande bransch vill vi stötta våra medarbetares utveckling.

Våra förmåner | Vår företagskultur | Vårt hållbarhetsarbete | Konsult på Atea

Möt några av våra chefer - kanske någon blir din nästa chef?

Jimmy Cissig, Konsultchef

”En viktig del i min roll som konsultchef är att ge konsulterna snabba svar när de behöver hjälp med något.”

Läs om Jimmys ledarskap

Klas Persson, Konsultchef

"Jag vill skapa en inkluderande miljö där alla känner att de är viktiga och bidrar."

Läs om Klas ledarskap

Magnus Franzén, Konsultchef

"På Atea kan man till stor del välja vilket håll man vill utvecklas åt och vad man kan jobba med."

Läs om Magnus ledarskap

Eva Malmgren, Konsultchef

”Utvecklingsmöjligheterna är väldigt stora här. Inställningen är ’Hur kan vi utmana dig mer?’

Läs om Evas ledarskap

 

Varför Atea

Vassa konsulter

Med våra 1 000 konsulter och 4 500 certifieringar är vi en ledande leverantör inom teknik, infrastruktur och systemintegration. Genom vår breda och djupa expertis kan vi hjälpa dig som kund att utforma, implementera, driva och underhålla den it-infrastruktur som ditt företag behöver och är beroende av.

Ansvarstagande

För oss är det viktigt att skapa digital lösningar som både är hållbara och effektiva. Atea vill stötta samhället i att ta tillvara de möjligheter som finns och samtidigt med våra hållbarhetsinitiativ adressera de utmaningar som it-branschen har.

Ett starkt lag

Vi har strategiska partnerskap med tio ledande globala it-leverantörer; Apple, Cisco, Citrix, Dell Technology, HP, Hewlett Packard Enterprise, IBM, Lenovo, Microsoft och VMware. Det ger din verksamhet tillgång till ett komplett och aktuellt produkt- och tjänsteerbjudande.

Hur hänger allt ihop?

Vi tar med dig på en resa där vi visar de möjligheter som skapas med ny teknologi. It är en central del i all utveckling som sker just nu. Vi och våra medarbetare har utgått från de behov dagens verksamheter har när vi format vårt erbjudande för Information Management, Digital Workplace och Hybrid Platforms.

Allt hänger ihop. Det handlar om att hitta och dra nytta av all data och använda den på rätt sätt, hur vi samverkar med varandra både i jobbet och privat och att datan görs tillgänglig och lagras säkert.