Hoppa till huvudinnehåll
Tillbaka till Våra kontor

Atea i Göteborg

Vi ser det som vårt uppdrag att bygga Sverige med it och vi vill göra det på ett ansvarsfullt sätt som tar hänsyn till sociala aspekter, vår miljö och framtida generationer.

Vi vill även vara det självklara valet både för våra kunder, partners och medarbetare, helt enkelt Atea TP2B. 

Heltäckande erbjudande inom informationsteknologi

Våra specialister hjälper dig med lösningar, från en lokalt installerad lösning till it som tjänst - det som passar din verksamhet bäst. Vi har utgått från de behov dagens verksamheter har när vi format vårt erbjudande för Information Management, Digital Workplace och Hybrid Platforms. Allt hänger ihop. Det handlar om att hitta och dra nytta av all data och använda den på rätt sätt, hur vi samverkar med varandra både i jobbet och privat och att datan görs tillgänglig och lagras säkert.

Läs mer om Atea | Våra tjänster och lösningar | Hållbar it | Konsult på Atea

 

Adressuppgifter

Krokslätts Fabriker 14
431 37 Mölndal

Lokala kontaktpersoner

Henrik Cissig
Henrik Cissig
Regional Affärsområdeschef Digital Workplace
henrik.cissig@atea.se
Åsa Cederlund
Åsa Cederlund
Regionchef
asa.cederlund@atea.se
Lina Bodin
Lina Bodin
Regional Affärsområdeschef Information Management
lina.bodin@atea.se
Anders Jönsson
Anders Jönsson
Försäljningschef
anders.jonsson@atea.se

Hitta till oss via kollektivtrafik

Hållplats: Krokslätts Fabriker, Mölndal

Bolag: Västtrafik

Spårvagn 2, 4

Buss 86, 761

Från hållplatsen tar det 1-2 minuter att gå.

Hitta till oss via bil och parkering

Atea har 5 besöksparkeringar utanför kontorets entré. Ange registreringsnummer i receptionen när du skriver in dig.

Inom området Krokslätt finns även betalparkeringar samt ett parkeringshus. Parkeringshuset finner du ca 250 meter bort från Ateas entré. Parkering betalas via appen sms-park eller via parkeringsautomaterna.

Kontakta oss

?

Tre medarbetare om vad som gör jobbet meningsfullt

Din framtid som konsult på Atea

Vill du arbeta i teknikens framkant och utvecklas tillsammans med de bästa specialisterna?

Att börja som konsult på Atea är ett stort beslut för dig men också ett stort ansvar för oss. Du kommer att ingå i ett lag på 1500 specialister men det är dina möjligheter och din individuella utvecklingspotential som tas tillvara.

👉 Är du nyfiken på hur det är att jobba på Atea? Missa då inte intervjuerna med våra it-specialister.

Marika

Skicka en spontanansökan

Hittar du ingen ledig tjänst som passar? Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. 

Anmäl ditt intresse genom att göra en CV lös ansökan. I stället besvarar du några få frågor. Det är också här du söker praktikplats på Atea.

IFK Göteborg 100% återtag

Lämna in din gamla it-utrustning – få matchbiljetter

Vi behöver bli bättre på att återvinna våra uttjänta it-produkter. Detta är något Atea tillsammans med IFK Göteborg vill belysa och informera om.

Läs om insamlingen

Atea nätverkade på Gösta 2020

Den 13 februari befann sig Atea, bland fyrtiosex andra utställare på mässan Gösta på Lindholmen Science Park i Göteborg, redo att nätverka med ett hundratal it- studenter inom branschen för teknologi.

Under dagen fick vi chans att berätta om våra satsningar inte bara inom informationsteknologi, utan också hållbarhet, mångfald och mycket mer. Samtidigt svara på många av de frågor som snart färdigutbildade studenter har inför sitt kommande val av karriärsinriktning, bolag och bransch.

”Vi både hoppas och tror att några av de vi fick träffa just den här dagen faktiskt kommer att söka sig till oss och så småningom bli en del av landslaget, de också” säger Talent Acquisition Partner Madeleine Öhlin.

Omvärldsanalys Digital Workplace

Den 18 februari höll Digital Workplace en inspirerande föreläsning på Ateas kontor i Göteborg. Dagens agenda riktade sig främst mot kommuner, i tider där kommuner är hårt ekonomiskt ansatta och kan behöva stöd i hur de maximerar sina investeringar.

Även andra högaktuella ämnen som förändringsledning, att implementera nya arbetssätt i verksamheten, hållbarhet i upphandlingar och effektiv konkurrenssättning avhandlades. Det var fullt hus i lokalerna och mellan föreläsningarna fanns också utrymme för uppskattat erfarenhetsutbyte mellan varandra.

”Det var en lyckad dag helt enkelt” säger sammankallande Katarina Jensen- specialistsäljare.