Utrullningstekniker till Malmö/Lund

Malmö, Lund
2024-05-31

Är du it intresserad och letar efter spännande projekt att delta i under sommaren? Kanske är du gymnasiestudent eller pluggar på yrkeshögskola med teknisk inriktning och vill ha extra arbete under våra ljusa och varma månader?  Vi söker nu ivriga och teknikintresserade medarbetare till flera utrullningsprojekt i Malmöregionen under sommaren!

Du kommer få möjligheten att arbeta på en dynamisk arbetsplats med kollegor som delar ditt brinnande intresse för it. En arbetsplats med en kultur som präglas av tydliga värderingar och där man sätter laget före jaget. Vi jobbar målmedvetet mot att kunna garantera kundnöjdhet, effektivitet, kvalitet och ett tryggt, starkt team! Därför kallar vi på Atea oss stolt för landslaget inom informationsteknologi. Kom och jobba med oss – det kommer bli grymt roligt!  

Du som person är noggrann, lösningsorienterad, serviceminded och lägger stor vikt på att lämna en snygg och städad arbetsplats.  

Dina arbetsuppgifter innefattar utlämning av PC-klienter till användare inom verksamheten samt stötta upp vid uppstart.

För att lyckas i din roll behöver du: 

  • Ett brinnande intresse för it! 
  • En god pedagogisk och kommunikativ förmåga. 
  • En god laganda och samarbetsförmåga.  
  • Svenska och engelska i både tal och skrift.  

Meriterande kunskaper och egenskaper: 

  • Utbildning med it som fokus.  
  • Erfarenhet inom serviceyrken. 
  • Körkort.
  • Nära till skratt! 

Möjlighet till tillsvidareanställning med fast månadslön och spännande förmåner finns

Vårt erbjudande till dig: 

Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it. 

Du kommer vara omringad av likasinnade kollegor och alltid ha nära till en hjälpande hand. Du kommer arbeta i en trygg arbetsmiljö och få en stark inskolning. Vi på Atea har gjort en medveten satsning på coachande ledarskap, vilket innebär lyhörda och förstående ledare som ger kontinuerlig stöttning, rådgivning och motivering.  

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet. Så vänta inte med att skicka in din ansökan, vi ser mycket fram emot att få läsa den!   

 

 

Stolta


Följ oss i sociala medier
LinkedIn Facebook Instagram Twitter YouTube

 

 

Malmö, Lund
2024-05-31