Talent Acquisition Partner

Linköping, Norrköping
2024-05-12

Brinner du för rekrytering och Talent Acquisition inom IT/Tech och trivs in en miljö där du får utmanas varje dag? Nu söker vi till vårt kontor i Linköping eller i Norrköping dig som vill fortsätta att utvecklas inom Talent Acquisition (TA), som sätter kandidaten i första rummet och som förstår vilket värde du kan tillföra affären! På Atea har vi ett pågående arbete med att utveckla vår TA funktion och vi behöver dig som vill vara med oss och bygga den vidare!

Din roll i laget

Atea är en organisation med ett stort engagemang för det vi gör och vi håller ett högt tempo. Vi är ledande inom många områden och har mod att omvandla strategi till verklighet. Vårt uppdrag som Talent Acquisition Partners är att ge ett kvalitativt stöd till chefer i alla steg i rekryteringsprocessen samt vara med att driva vissa lokala Employer Branding-aktiviteter. Vi är specialisterna inom området och förväntas kunna rådge och utmana i olika delar av en rekryteringsprocess, samt även coacha och utbilda vid behov. Du kommer att få arbeta operativt med rekrytering av många olika kompetenser såsom chefer och tekniska konsultroller. Search och uppsökande rekrytering kommer vara en viktig del i ditt arbete samt att koordinera och ha ett nära samarbete med rekryterande chefer.

Ditt team

Talent Acquistion-teamet på Atea består av proffsiga kollegor som vill göra skillnad och som har en hög målsättning i sitt dagliga arbete. Tillsammans i teamet arbetar vi målinriktat för att säkerställa en rekryteringsprocess och kandidatupplevelse i landslagsklass! Det gör vi genom att ta ansvar, kavla upp ärmarna tillsammans och med mycket humor och kreativitet. 

TA-teamet är en del av Ateas väl utvecklade HR-team som arbetar nära varandra och hjälps åt när det behövs för att kunna erbjuda verksamheten ett heltäckande regionalt HR-stöd i samtliga våra processer. I rollen som TA Partner rapporterar du till TA Manager.

Vad vi söker hos dig

Dina personliga egenskaper är viktiga för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Som person söker vi dig som är duktig på att strukturera din vardag och som är van vid att arbeta proaktivt och lösningsorienterat. Vidare ser vi gärna att du har ett engagemang och en nyfikenhet som smittar av sig. Du är positiv och har lätt för att se möjligheter. Självklart söker vi även dig med ett brinnande intresse för rekrytering med allt vad det innebär i form av relationsskapande, nätverkande och införsäljning.

För att lyckas i tjänsten som TA Partner söker vi dig med:

  • Ett par års erfarenhet av rekrytering och samtliga delar i rekryteringsprocessen
  • Erfarenhet av att rekrytera bristkompetens (helst inom IT/Tech) och det proaktiva och uppsökande förhållningssätt denna typ av rekrytering kräver. Meriterande med erfarenhet av olika Search-metoder såsom Boolean Search
  • Vana vid att ha många kontaktytor, både med kandidater, kollegor och rekryterande chefer samt att ha flera parallella rekryteringsprocesser löpande
  • Erfarenhet av att arbeta med Linkedin, ATS och andra digitala verktyg som underlättar rekryteringsarbetet
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Det är meriterande om du har:

  • Arbetat med chefsrekryteringar och arbetspsykologiska tester
  • Har tidigare erfarenhet från konsultbolag inom IT

Vårt löfte till dig

Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it.

Dina förmåner

Nedan är ett urval av förmåner hos oss. Atea har höga ambitioner, vi vill vara The Place To Be och branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar ständigt med att, på olika sätt, verka för detta. Ateas filosofi om förmåner är att vi är ett lag och därför erbjuder vi alla medarbetare samma utbud.

  • Hybrid arbetssätt med kundens, verksamhetens & medarbetarens behov i fokus
  • Belöning via gemensam kvartalsbonus för samtliga medarbetare
  • Fokus hälsa med engagerade träningsaktiviteter & friskvårdsbidrag på 4 000kr
  • Atea Career Program med möjlighet till karriärutveckling
  • Vi utbildar våra ledare genom ett ledarskapsprogram
  • Möjlighet att bli nominerad till Atea Champions Club och få åka på en resa med andra kollegor
  • I vår medarbetarundersökning ligger vi över snittet i branschen på att tänka sig rekommendera Atea som arbetsgivare
  • Aktiespararprogram

Kontakta oss & mer information

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Som ett kvalitativt led i vårt rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Karl Odqvist, Talent Acquisition Manager via karl.odqvist@atea.se.

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök så fort som möjligt med ditt CV. Vi vill inte ha något personligt brev i denna rekrytering.

Vi ser fram emot att höra från dig!  

Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss på Atea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekryterings- och bemanningsföretag.

 

 

Stolta


Följ oss i sociala medier
LinkedIn Facebook Instagram Twitter YouTube

 

#LI-HYBRID

 

Linköping, Norrköping
2024-05-12