LIA

Gävle
2024-05-10

Är du nyfiken på hur det är att arbeta som konsult på Atea? Ta chansen att prova på! Tillsammans med våra konsulter får du jobba med spännande kunder och skaffa dig värdefull arbetslivserfarenhet. En otroligt spännande och rolig möjlighet! Till vårt kontor i Gävle tar vi gärna emot dig i mån av plats och möjlighet. 
 

Din roll i laget

Hos oss får du under den första tiden av din LIA följa med våra erfarna konsulter i deras arbete för att att skaffa dig inblick i Ateas olika teknikområden och vad det innebär att jobba som konsult inom it-branschen. Under senare delen av din LIA finns möjlighet att fördjupa sig mer inom ett område som exempelvis datacenter, dataintegritet, nätverkskommunikation, Microsoft 365, klienthantering och identitetshantering. Innehållet i praktiken kommer att anpassas utifrån din profil, önskemål och ambition. Vi är måna om att praktiken ska vara lärorik, utvecklande och trivsam för dig.

Vad vi söker hos dig

Vi tror på dig och dina personliga egenskaper, som också är viktiga för trivas hos oss. Vi söker dig som är framåt, vilket innebär att du är aktiv, nyfiken och tar initiativ. Du vill gärna lära dig mer och tycker om att utvecklas. Din samarbetsförmåga är god och du kommer lätt överens med andra. Det är ett krav att du studerar en utbildning på yrkeshögskola inom it, där praktiken är en del av utbildningen. 

En stor del av vårt arbete sker ute hos våra kunder därför är det viktigt att du tycker om att möta människor. 
 

Vårt löfte till dig

Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it.

Kontakta oss & mer information

Varmt välkommen med din ansökan! Bifoga ditt CV och svara på ansökningsfrågorna där du beskriver vad du är intresserad av att lära dig mer av, samt varför du passar in hos oss på Atea.

Har du frågor om LIA på Atea Gävle är du välkommen att kontakta Ella Hanser, projektledare för samverkan med högskolor, universitet och yrkeshögskolor, via ella.hanser@atea.se eller 0243-24 89 84. Alternativt Jimmy Olsson, konsultchef via jimmy.olsson@atea.se eller 026-54 37 12.

Atea vill vara The Place To Be, den självklara platsen, för alla människor då vi värdesätter och jobbar aktivt med mångfald och inkludering.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!


 

Stolta


Följ oss i sociala medier
LinkedIn Facebook Instagram Twitter YouTube

 

Gävle
2024-05-10