Senior Nätverkskonsult

Stockholm, Göteborg, Malmö, Valfritt Ateakontor
2024-04-30

Brinner du för nätverkslösningar och vill bli en del av landslaget i informationsteknologi? Är du expert på Cisco-routrar och switchar och har erfarenhet av brandväggar och molntjänster som Azure och AWS? Då kan du vara den perfekta kandidaten vi letar efter! Just nu stärker vi upp teamet och söker efter dig som vill axla rollen som Senior Nätverskonsult!

 

Din roll i laget

Som Senior Nätverkskonsult kommer du inte bara att vara en expert på tekniska lösningar, du kommer även vara en viktig länk mellan våra kunder och deras nätverksbehov. Du kommer att få möjlighet att fördjupa dig i kreativa lösningar och samarbeta tillsammans med dina kollegor. Om du vill vara en del av ett dedikerat team som älskar att lösa komplexa utmaningar, så vill vi höra från dig!

Ditt team

Ditt team sitter i Norge och består idag av totalt 26 personer inom Customer Onboarding Norway. Det är sammansatt av ett PMO (Projekt Management Office) som idag uppgår till 9 medarbetare, en teknisk avdelning med 10 medarbetare (varav 3 nätverksspecialister) samt en säkerhetsavdelning med 7 medarbetare. Större delen av teamet sitter i Drammen, Norge, medan några få utgår från Trondheim i Norge.

I rollen som Senior Nätverksspecialist rapporterar du till Ronald Tyberg, Director Customer Ondboarding Norge.

Vad vi söker hos dig

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Vi ser gärna att du är en entusiastisk kollega som brinner för nätverk och teknologi, samtidigt som du besitter en hög förmåga att förstå och möta våra kunders unika nätverksbehov. Du bygger broar mellan komplexa tekniska koncept och enkel förståelse. Du är en lagspelare som trivs att arbeta såväl i team som självständigt och tar stort ansvar i dina kundprojekt. Där andra ser utmaningar, ser du möjligheter!

För att lyckas i rollen behöver du följande erfarenhet:

  • Cisco Expertis: Solid erfarenhet av Cisco-routrar och switchar är ett måste, men vi uppskattar också erfarenhet av andra leverantörer
  • Routning i LAN och WAN: Du har erfarenhet av routning både i lokala nätverk och omfattande nätverk
  • Molntjänster: Erfarenhet av eller vilja att lära dig om nätverk inom molntjänster som Azure och AWS
  • Brandväggskunskap: Du är erfaren i uppbyggnad av brandväggar, särskilt med Fortigate
  • Obehindrad i det svenska språket

Det är meriterande om har erfarenhet av följande:

  • NetScaler ADC och Lastbalansering: Erfarenhet av NetScaler ADC eller andra former av lastbalansering och innehållsväxling

Vårt löfte till dig

Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it.

Dina förmåner

Nedan är ett urval av förmåner hos oss. Atea har höga ambitioner, vi vill vara The Place To Be och branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar ständigt med att, på olika sätt, verka för detta. Ateas filosofi om förmåner är att vi är ett lag och därför erbjuder vi alla medarbetare samma utbud.

  • Hybrid arbetssätt med kundens, verksamhetens & medarbetarens behov i fokus
  • Belöning via gemensam kvartalsbonus för samtliga medarbetare
  • Fokus hälsa med engagerade träningsaktiviteter & friskvårdsbidrag på 4 000kr
  • Atea Career Program med möjlighet till karriärutveckling
  • Vi utbildar våra ledare genom ett ledarskapsprogram
  • Möjlighet att bli nominerad till Atea Champions Club och få åka på en resa med andra kollegor
  • I vår medarbetarundersökning ligger vi över snittet i branschen på att tänka sig rekommendera Atea som arbetsgivare
  • Aktiespararprogram

Kontakta oss & mer information

För frågor och ytterligare information om tjänsten, tveka inte att kontakta Ronald Ryberg, rekryterande chef, via ronald.tyberg@atea.no. Vi välkomnar din ansökan och hanterar alla ansökningar löpande. 

Som en kvalitativ del i vår rekryteringsprocess genomgår slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om dig som vår framtida medarbetare. En anställning hos oss kan även innebära placering i säkerhetsklassat uppdrag. Därmed kan en säkerhetsprövning med registerkontroll komma att genomföras både före och under anställning.

Atea vill vara The Place To Be, den självklara platsen, för alla människor då vi värdesätter och jobbar aktivt med mångfald och inkludering.

Varmt välkommen med din ansökan till oss! #LI-HYBRID

 

Stolta


Följ oss i sociala medier
LinkedIn Facebook Instagram Twitter YouTube

 

Stockholm, Göteborg, Malmö, Valfritt Ateakontor
2024-04-30