Specialistsäljare inom Klient

Jönköping, Växjö, Karlskrona, Kalmar
2024-04-30

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea i region mitt dig som vill jobba som specialistsäljare mot den digitala arbetsplatsen med fokus på klient. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i it-infrastruktur.

 

Din roll i laget

Vi söker nu en engagerad specialistsäljare inom klient med god förmåga att etablera långsiktiga och goda relationer med nyckelpersoner hos våra kunder. Som specialistsäljare på Atea arbetar du strukturerat inom ditt specialistområde och ansvarar för att skapa och utveckla affärsmöjligheter hos ekonomiska och tekniska beslutsfattare. Du kommer ingå i kundteam och arbeta nära våra kontor och kundansvariga säljare, hållbarhetsspecialister och strategiska partners. 

Tjänsten omfattar försäljning av den digitala arbetsplatsen med fokus på hårdvara och produktnära tjänster. Life Cycle Management (LCM) är ett centralt begrepp. Du arbetar proaktivt för att skapa mervärde för kund och säkerställer den bästa lösningen 

I arbetsuppgifterna ingår även att skapa kundplaner, offerter, avtal samt upphandlingsarbete.

Ditt team

Teamet av specialistsäljare som du kommer tillhöra utgår från olika orter inom Region Mitt, som består av Jönköping, Linköping, Norrköping, Växjö, Karlskrona, Örebro, Västerås, Eskilstuna, Skara och Karlstad. Ditt team leds av en senior team leader, Johan Andersson.

Din närmsta chef, Jonas Nööjd, visar riktning, sätter mål och strategin. Inom ramen för det uppdraget är du handlingskraftig och får mandat. I teamet tar vi personligt ansvar och sätter alltid laget före jaget.

”Vi har alla olika förmågor. Det bästa med arbetet i vårt team är att alla våra olikheter kommer till nytta genom att vi samarbetar för bästa utfall” – Specialistsäljare

Vad vi söker hos dig

Vi tror på dig och dina personliga egenskaper. Du är affärsmässig, självständig och serviceinriktad med en hög strävan att kunna leverera den bästa lösningen till våra kunder. Det är önskvärt att du har erfarenhet från konsultativ försäljning samt har tekniskt intresse där framförallt kopplingen mellan kunders behov och teknisk utrustning är något som driver dig. Naturligtvis är du intresserad av att utvecklas tillsammans med Atea i syfte att föra dig själv, våra kunder och företaget framåt.  

För att lyckas i tjänsten som specialistsäljare inom klient bör du ha följande kompetenser:

  • Erfarenhet från liknande försäljning i IT-branschen med en djupare förståelse för den digitala arbetsplatsen
  • Affärsmässighet med teknisk förståelse samtidigt som du rör dig obehindrat på olika nivåer hos våra kunder
  • God kunskap om offentlig upphandling och LOU
  • Har ett resultatinriktat synsätt med fokus på affärer
  • Ha lätt för att kommunicera i tal och skrift, både när det gäller svenska och engelska
  • B-körkort

Vårt löfte till dig

Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it.

Dina förmåner

Nedan är ett urval av förmåner hos oss. Atea har höga ambitioner, vi vill vara The Place To Be och branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar ständigt med att, på olika sätt, verka för detta. Ateas filosofi om förmåner är att vi är ett lag och därför erbjuder vi alla medarbetare samma utbud.

  • Hybrid arbetssätt med kundens, verksamhetens & medarbetarens behov i fokus
  • Belöning via gemensam kvartalsbonus för samtliga medarbetare
  • Fokus hälsa med engagerade träningsaktiviteter & friskvårdsbidrag på 4 000kr
  • Atea Career Program med möjlighet till karriärutveckling
  • Vi utbildar våra ledare genom ett ledarskapsprogram
  • Möjlighet att bli nominerad till Atea Champions Club och få åka på en resa med andra kollegor
  • I vår medarbetarundersökning ligger vi över snittet i branschen på att tänka sig rekommendera Atea som arbetsgivare
  • Aktiespararprogram

Kontakta oss & mer information

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Jonas Nööjd, Försäljningschef, via jonas.noojd@atea.se. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum, ansök därmed redan idag!

Atea vill vara The Place To Be, den självklara platsen, för alla människor då vi värdesätter och jobbar aktivt med mångfald och inkludering.

Varmt välkommen med din ansökan till oss!

Den här rekryteringen hanteras av oss på Atea och vi undanber oss därför samtal och mail från rekryterings- och bemanningsföretag. #LI-HYBRID

 

Stolta


Följ oss i sociala medier
LinkedIn Facebook Instagram Twitter YouTube

 

Jönköping, Växjö, Karlskrona, Kalmar
2024-04-30