Lösningsarkitekt inom nätverk och kommunikation

Umeå, Skellefteå, Piteå, Sundsvall
2024-04-30

Nu söker vi på Atea fler kollegor till vårt fantastiska säljgäng inom Nätverk och Datacenter! Vi söker dig som i samarbete med övriga i säljgruppen och våra konsulter vill skapa dom för kunden bästa nätverkslösningarna. Du har något av våra kontor i Norr som bas, du arbetar i en regional säljgruppering vilket arbetar med våra kunder över hela norra regionen och utgår från där du bor.

Din roll i laget

I denna roll kommer du att utifrån din expertis att deltaga i målmiljöarbete och staka ut vägen till målmiljön inom nätverksområdet på några av Ateas mest strategiska kunder på vår marknad, både inom offentlig och privat sektor. Du kommer att arbeta i kundteam, delta i planering och försäljning inom ditt område. Du kommer arbeta proaktivt för att alltid säkerställa den bästa lösningen för kunden i nära samarbete med våra strategiska leverantörer, våra säljare och konsulter. Du kommer arbeta med att tolka kundbehov, omvandla behov till lösningsförslag, prissättning och deltaga med teknisk expertis i förhandlingar. Du kommer även bidra i utveckling  av vårt kunderbjudande och stödja, vägleda vid kompetensutveckling av våra konsult inom nätverk.

Du erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya intressanta utmaningar att hantera tillsammans med dina kollegor, våra leverantörer och dina kunder. 

Vad vi söker hos dig

Du bör ha minst 5 års erfarenhet av arbete med framtagning av Cisco baserade lösningsförslag inom nätverksområdet. Meriterande är om du arbetar eller arbetat som konsult inom nätverksområdet.

För att lyckas i tjänsten som lösningsarkitekt bör du ha följande: 

  • Erfarenhet från lösningsframtagning och försäljning av nätverkslösningar.
  • Goda relationer och erfarenhet av samarbete med Cisco Systems.
  • Meriterande om du även besitter kompetens inom HPE Aruba, Fortinet
  • Brett kunnande om lösningar och teknik inom nätverksområdet. Stort intresse för kunders verksamhet. Ha lätt för att kommunicera i tal och skrift, både när det gäller svenska och engelska, samt att du har B-körkort.   

Vårt löfte till dig

Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it.

Dina förmåner

Nedan är ett urval av förmåner hos oss. Atea har höga ambitioner, vi vill vara The Place To Be och branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar ständigt med att, på olika sätt, verka för detta. Ateas filosofi om förmåner är att vi är ett lag och därför erbjuder vi alla medarbetare samma utbud.

  • Hybrid arbetssätt med kundens, verksamhetens & medarbetarens behov i fokus
  • Belöning via gemensam kvartalsbonus för samtliga medarbetare
  • Fokus hälsa med engagerade träningsaktiviteter & friskvårdsbidrag på 4 000kr
  • Atea Career Program med möjlighet till karriärutveckling
  • Vi utbildar våra ledare genom ett ledarskapsprogram
  • Möjlighet att bli nominerad till Atea Champions Club och få åka på en resa med andra kollegor
  • I vår medarbetarundersökning ligger vi över snittet i branschen på att tänka sig rekommendera Atea som arbetsgivare
  • Aktiespararprogram

Kontakta oss & mer information

Vill du bli en del av vårt team? Skicka din ansökan senast 2023-09-29. För frågor, vänligen kontakta Roland Henriksson, Affärsområdeschef Hybrid Platforms, på roland.henriksson@atea.se eller 090 71 28 27.

Nästa steg i processen består av ett kortare telefonsamtal där dina erfarenheter & kompetenser stäms av, du får även höra mer om tjänsten och ställa dina eventuella frågor.

Som en kvalitativ del i vår rekryteringsprocess genomgår slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om dig som vår framtida medarbetare. En anställning hos oss kan även innebära placering i säkerhetsklassat uppdrag. Därmed kan en säkerhetsprövning med registerkontroll komma att genomföras både före och under anställning.

Atea vill vara The Place To Be, den självklara platsen, för alla människor då vi värdesätter och jobbar aktivt med mångfald och inkludering.

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Stolta


Följ oss i sociala medier
LinkedIn Facebook Instagram Twitter YouTube

#LI-HYBRID

 

Umeå, Skellefteå, Piteå, Sundsvall
2024-04-30