Nätverksspecialist

Malmö, Helsingborg, Kristianstad
2024-05-31

Vill du vara en del av ett vinnande lag som verkligen gör skillnad för Sveriges digitala framtid? Atea i Malmö/Kristianstad/Helsingborg letar just nu efter dig som brinner för nätverk och molnlösningar för att bli en del av vårt fantastiska team av IT-specialister. På Atea är vi mer än bara en arbetsplats, vi är en gemenskap av passionerade individer som delar en vision om att forma Sveriges digitala landskap. Som en del av vårt landslag inom informationsteknologi kommer du inte bara att få möjlighet att utveckla din expertis inom nätverk och molnlösningar, utan också att vara en del av ett sammanhållet team där vi alla strävar mot samma mål.

 

Din roll i laget

I rollen som konsult blir du inblandad i diskussioner hos våra kunder om hur lösningar på bästa sätt kan moderniseras för att möta digitaliseringsbehov. Som en del i vårt specialistteam tar du och vårt team fram lösningar som ligger i linje med kundens strategi och verksamhetsbehov samt arbetar med implementation av lösningen. Du får även möjlighet att jobba nära våra strategiska partners med din kompetensutveckling och omvärldsbevakning. I vårt team för du både möjlighet att arbeta som en del av ett specialistteam kring större förändringar och som lösningsarkitekt med direkt dialog med våra kunder. Som ledare för ett team med hög kompetens har jag stort förtroende för den enskilda kollegans ansvar i sin roll.

Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som Nätverksspecialist är:

  • Analys
  • Design
  • Implementation

Ditt team

Upptäck den perfekta arbetsplatsen där glädje och prestation går hand i hand! Hos oss i teamet är varje dag fylld med skratt, positiv energi och gemenskap. Vi tror på att skapa en arbetsmiljö där varje individ känner sig inspirerad och engagerad. I teamet arbetar vi som ett lag där vi vinner tillsammans och vi förlorar tillsammans. Vi har en god sammanhållning, som blir nyckeln till vår framgång. 

Vad vi söker hos dig

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Du har lång erfarenhet av liknande roll. Du ser dig själv som en lagspelare, där du gärna delar med dig av dina kunskaper. En person som tar ansvar för sina uppgifter, strukturerar ditt arbete självständigt och driver vidare dina processer. Du har ett proaktivt förhållningssätt och söker lösningar i uppkomna problem där du fungerar konstruktivt både på egen hand och i grupp. Du är driven i ditt arbete och ser alltid till kundens bästa, där återkoppling och dokumentation i alla riktningar är en självklarhet. Du har en positiv inställning till förändring och du vill fortsätta utvecklas i din yrkesroll. Du är bra på att skapa relationer och ger ett förtroendeingivande och trovärdigt intryck. 

För att lyckas i tjänsten som Nätverksspecialist bör du ha följande kunskaper:

  • Certifiering motsvarande Cisco CCIE alternativt CCNP
  • Ekahaukompetens
  • Erfarenhet från branschen och specialiserad kunskap att leverera tjänster inom nätverk/kommunikationsområdet.
  • Du har förmågan att jobba med komplexa frågor och ta fram bra lösningar till våra kunder med anpassning till deras krav och behov. 
  • Behärskar Svenska och engelska flytande i tal och skrift.
  • B körkort

Det är meriterande om du har erfarenhet inom; 

  • Catalyst Center (DNAC)
  • Wireless design och radioplanering 

Vårt löfte till dig

Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it.

Dina förmåner

Nedan är ett urval av förmåner hos oss. Atea har höga ambitioner, vi vill vara The Place To Be och branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar ständigt med att, på olika sätt, verka för detta. Ateas filosofi om förmåner är att vi är ett lag och därför erbjuder vi alla medarbetare samma utbud.

  • Hybrid arbetssätt med kundens, verksamhetens & medarbetarens behov i fokus
  • Belöning via gemensam kvartalsbonus för samtliga medarbetare
  • Fokus hälsa med engagerade träningsaktiviteter & friskvårdsbidrag på 4 000kr
  • Atea Career Program med möjlighet till karriärutveckling
  • Vi utbildar våra ledare genom ett ledarskapsprogram
  • Möjlighet att bli nominerad till Atea Champions Club och få åka på en resa med andra kollegor
  • I vår medarbetarundersökning ligger vi över snittet i branschen på att tänka sig rekommendera Atea som arbetsgivare
  • Aktiespararprogram

Kontakta oss & mer information

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta, konsultchef via stefan.hansson@atea.se alternativt Anna Kolvik, ansvarig rekryterare, Anna.kolvik-kiotseridis@atea.se Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.  

På Atea har vi möjlighet till ett hybrid arbetssätt där vi sätter kunden i fokus och arbetar utifrån verksamhetens behov samt våra egna som medarbetare. Det innebär att vi tänker till när vi väljer var vi ska jobba för dagen och tror på att en kombination av arbete hos kund, på kontoret och på distans ökar hållbarheten, effektiviteten och arbetsglädjen. 

Atea vill vara The Place To Be, den självklara platsen, för alla människor då vi värdesätter och jobbar aktivt med mångfald och inkludering. Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare. 

Varmt välkommen med din ansökan! 

 

Atea vill samla it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass. 

 

 

Stolta


Följ oss i sociala medier
LinkedIn Facebook Instagram Twitter YouTube

 

#LI-HYBRID

 

Malmö, Helsingborg, Kristianstad
2024-05-31