Seniora Azure konsulter till Cloud Center of Excellence

Stockholm, Göteborg, Malmö, Jönköping, Valfritt Ateakontor
2024-04-30

Atea är Microsofts största partner i Norden och med starkt fokus på Azure. Vi strävar efter att leverera lösningar som ökar kundens effektivitet och skapar verklig verksamhetsnytta. Vi söker nu passionerade och erfarna Azure konsulter som brinner för att leda och modernisera våra kunders resa till molnet. Ta chansen att utvecklas professionellt och som människa hos oss på Atea!

Din roll i laget

I rollen som Azure konsult fungerar du som en av våra ledande experter inom Azure. Du vägleder och stödjer våra kunder i deras förflyttning och transformation till det publika molnet. Du samarbetar med dina kollegor och lutar dig mot vårt gemensamma ramverk CloudTrack som baseras på Microsoft CAF. Du är van att skapa och implementera robusta och skalbara Azurelösningar som uppfyller kundens krav och affärsbehov.

Du blir del av vårt snabbt växande nationella team för Azure, i ett större team inom Cloud. Där kommer du få chansen att arbeta med kunder över hela landet och samarbeta med Nordens alla CCoE Team. Du blir därmed en viktig pusselbit för oss i vår växande satsning inom Azure. Placeringsort för denna roll är flexibel på det Ateakontor som ligger närmast dig.  

Ditt team och framtida chef

En hälsning från din framtida chef:
"Hej! Johan heter jag och kommer att vara din närmsta chef. I ett tätt samarbete med mig får du frihet under ansvar och min tillit i att driva arbetet med egna initiativ med mitt och teamets stöttning framåt. Jag är konsultchef i vårt Cloud Center of Excellence som stödjer våra kunder i förflyttning och transformation till det publika molnet. Efterfrågan från våra kunder ökar och vi startar nu vårt nationella konsultteam. På Atea har vi två tydliga ramverk som vi arbetar efter, Atea CloudTrack, och Atea365 som du gärna kan läsa mer om HÄR." 

Vad vi söker hos dig

Vi söker dig som har ett stort kundengagemang och ett arbetssätt som präglas av högt driv och positiv energi. Du har ett resultatinriktat synsätt med fokus på våra kunder och är duktig på att inspirera och skapa goda relationer.

Att samarbeta med andra samt hantera flera uppgifter parallellt är helt avgörande för denna roll, du måste trivas i en sådan miljö och själv hitta en bra nivå på strukturen. Du är orädd i kundsituationer och du ser lätt hur saker hänger ihop samt förstår övergripande strategier och är duktig på att förmedla det. Du uppskattar möjligheten att möta nya kunder och arbeta i en varierande vardag. Du sätter höga mål för dig själv och söker aktivt utmaningar och utvecklingsmöjligheter. För att lyckas i tjänsten som Azure konsult ser vi att:

  • Du har minst 5 års erfarenhet med djup kunskap i Azure-plattformen
  • Du har erfarenhet av att leda och guida kunder genom molnmodernisering
  • Du har dokumenterad erfarenhet av Cloud Adoption Framework, Well Architected Framework och arkitektur i Azure
  • Du har relevanta certifieringar, en eller flera (AZ-500, AZ-300, AZ-305, SC-100) 
  • Du är obehindrad i svenska och engelska i tal och skrift

För att få engagerade kunder är vi övertygade om att det startar hos dig som är konsult. Därför är det viktigt för oss att du har passion för att driva digital transformation och skapa verklig verksamhetsnytta. Du har även en förmåga att identifiera och lösa tekniska utmaningar på ett effektivt sätt.

Azure är ett stort område och ingen kan kunna allt och därför är det viktigt att du utmanas av att samarbeta med olika team och kommunicera komplexa tekniska lösningar på ett begripligt sätt. Självklart är det viktigt att du har en ständig nyfikenhet att lära nytt och vilja utvecklas. Du strävar alltid efter att överträffa förväntningar. Du har en analytisk förmåga och kan lösa komplexa utmaningar med kreativa lösningar.

Vårt löfte till dig

Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it.

Dina förmåner

Nedan är ett urval av förmåner hos oss. Atea har höga ambitioner, vi vill vara The Place To Be och branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar ständigt med att, på olika sätt, verka för detta. Ateas filosofi om förmåner är att vi är ett lag och därför erbjuder vi alla medarbetare samma utbud. 

  • Hybrid arbetssätt med kundens, verksamhetens och medarbetarens behov i fokus 
  • Belöning via gemensam kvartalsbonus för samtliga medarbetare 
  • Fokus hälsa med engagerade träningsaktiviteter och friskvårdsbidrag  
  • Möjlighet att bli nominerad till Atea Champions Club och få åka på en resa med andra kollegor 
  • Aktiespararprogram 

Kontakta oss och mer information

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Johan Stenman, konsultchef, via johan.stenman@atea.seHar du frågor om rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Fanny Sandberg, Talent Acquisition Partner, via fanny.sandberg@atea.se. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdatum, ansök därmed redan idag!

Nästa steg i processen består av ett kortare telefonsamtal där dina erfarenheter och kompetenser stäms av, du får även höra mer om tjänsten och ställa dina eventuella frågor. Som en kvalitativ del i vår rekryteringsprocess genomgår slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om dig som vår framtida medarbetare.

Atea vill vara The Place To Be, den självklara platsen, för alla människor då vi värdesätter och jobbar aktivt med mångfald och inkludering.

Varmt välkommen med din ansökan till oss!

 

Stolta


Följ oss i sociala medier
LinkedIn Facebook Instagram Twitter YouTube

 

Stockholm, Göteborg, Malmö, Jönköping, Valfritt Ateakontor
2024-04-30