Hoppa till huvudinnehåll

Platschef till Örnsköldsvik!

Örnsköldsvik
2023-04-28

Är du en engagerad ledare som brinner för att nå gemensamma mål, bygga relationer och skapa affärer? Då kan det här vara tjänsten för dig! Just nu söker vi på Atea Örnsköldsvik dig som vill jobba som platschef hos oss med ett driv för att tillsammans utveckla kontoret till nästa nivå. På Atea är våra medarbetare vår främsta tillgång och det är av största vikt att ledarskapet präglas av Ateas värderingar, vilket inkluderar engagemang, personligt ansvar och laganda. 

Din roll i laget

I rollen som platschef kommer du att leda och utveckla den lokala verksamheten till att tillsammans nå uppsatta mål. Som platschef kommer du att leda den lokala ledningsgruppen, ansvara för ett drivet säljteam och även ingå i den regionala ledningsgruppen. Dina fokusområden kommer att vara medarbetare, kunder och att skapa långsiktig lönsam tillväxt. Det innebär att du kommer säkerställa att vi attraherar och utvecklar medarbetare samt att det finns en god samhörighet och engagemang på kontoret. Du kommer att vara delaktig i att bygga relationer och affärer med kontorets viktigaste kunder. Hos oss erbjuds du en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och verksamhetens kunder. 

Dina arbetsuppgifter

För att lyckas i tjänsten som platschef behöver du ha följande kompetens:

  • Haft personalansvar och deltagit i ledningsgruppsarbete
  • Arbetat med att bygga relationer och skapa affärer
  • Det är meriterande att ha arbetat inom it-branschen samt att ha god kännedom om det lokala näringslivet och marknaden 

Vad söker vi hos dig

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Till den här tjänsten söker vi dig som brinner för att leda och motivera andra samtidigt som du har förmågan att få gruppen att nå uppsatta mål. Du är utåtriktad och har en god förmåga att bygga relationer och skapa affärer. Du är affärsmässig och har god förståelse för kunder, marknad och ekonomi. Med din strategiska förmåga och helhetstänkande ser du sakers långsiktiga betydelse och vidare konsekvenser. 

Vårt erbjudande till dig

Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it.

Kontakta oss

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Tomas Mörth, regionchef, på telefon 070 518 47 07 alternativt via tomas.morth@atea.se. Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss på Atea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekryterings- och bemanningsföretag. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Som en del i Ateas rekryteringsprocess ingår bakgrundskontroll av slutkandidat. Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Örnsköldsvik
2023-04-28