Hoppa till huvudinnehåll

Konsult inom Linux och open-source

Sundsvall
2023-03-31

"Med vårt unika lag inspirerar, utmanar och förflyttar vi våra kunder till en hållbar digital framtid”.  

På Atea i Sundsvall arbetar ett 30-tal personer. Alla med unika personligheter och kompetenser. Våra olikheter är vår framgång och när vi tillsammans får använda våra förmågor för att hjälpa våra kunder att bli framgångsrik mår vi som bäst! Med din passion skapar du tillsammans med dina kollegor, kunder och leverantörer The Place to be – stället där alla vill vara. Kom och jobba med oss!
 

Din roll i laget
Du kommer att få möjligheten att vara med och bygga Sverige med it genom intressanta uppdrag med kunder inom både offentlig och privat sektor. I en roll med fokus på open-source och Linux kommer du vara ett viktigt stöd för kunden och fungera som rådgivare i olika tekniska val, i projekt och drift kopplat till området. Du kommer att vara involverad i hela kedjan från analys till design, implementation, livscykelhantering, administration, förvaltning och support. Du kommer proaktivt identifiera och driva initiativ med syfte för att kunna utveckla kunders befintliga tjänster och hybrida lösningar.
 

Vårt erbjudande till dig 
Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it.

På Atea har vi möjlighet till ett hybrid arbetssätt där vi sätter kunden i fokus och arbetar utifrån verksamhetens behov. Det innebär att vi tänker till när vi väljer var vi ska jobba för dagen och tror på att en kombination av arbete hos kund, på kontoret och på distans ökar hållbarheten, effektiviteten och arbetsglädjen.
 

Vad söker vi hos dig?
Vi tror på dig och dina personliga egenskaper, som är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Du trivs med att arbeta både självständigt och att ingå i teamleveranser. Du trivs med att ta dialoger med kunder gällande deras behov och anpassar lösningen utifrån önskemålen. Du anser att problem är till för att lösas och har förmågan att kunna se sammanhang, analysera och prioritera rätt frågor. Genom din lyhördhet och kommunikationsförmåga lyckas du väl att samarbeta med andra. Du är flexibel och har lätt för att anpassa dig till förändrade omständigheter.

För att lyckas i rollen som konsult inom Linux och open-source ser vi att du har följande:

 • Praktisk erfarenhet av Linux 
 • Erfarenhet av Scripting
 • God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska
 • B-körkort

Meriterande är erfarenhet av:

 • Apache Kafka
 • Bash, Shell, Python eller Perl
 • OpenShift
 • Ansible
 • GIT
 • NetApp
 • Jenkins
 • JBoss EAP
   

Kontakta oss 
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sebastian Westling, Konsultchef, via sebastian.westling@atea.se alternativt telefonnummer 076-544 11 53. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum, därmed välkommen med din ansökan redan idag!

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. 


Vi ser fram emot att läsa din ansökan! 
 

Sundsvall
2023-03-31